Daliai žmonių subsidijos šildymui bus skiriamos visam žiemos sezonui | Diena.lt

DALIAI ŽMONIŲ SUBSIDIJOS ŠILDYMUI BUS SKIRIAMOS VISAM ŽIEMOS SEZONUI

Seimas grąžino per pandemiją taikytą kompensacijų už šildymą mokėjimo tvarką –  išmokos bus skiriamos visam šildymo sezonui, jeigu žmogus dėl jų kreipsis nuo rugsėjo 1 dienos iki sezono pabaigos.

Seimas šią savaitę priėmė tokias Pi­ni­gi­nės so­cia­li­nės pa­ra­mos ne­pa­si­tu­rin­tiems gy­ven­to­jams įsta­ty­mo pataisas: už jas balsavo 103 parlamentarai.

Parlamentinio Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkė Paulė Kuzmickienė BNS yra sakiusi, kad dabartinė tvarka nepatogi ir žmonėms, ir savivaldybėms – ją supaprastinus žmonės nesikreiptų antrą ar trečią kartą, būtų taupomi administraciniai resursai valdant gyventojų srautus.

Kompensacijos ir toliau bus skiriamos 90 dienų nuo to laiko, kurį bendrai gyvenantys arba vienišas žmogus įgijo teisę į kompensaciją, tačiau ne daugiau kaip už du praėjusius mėnesius iki prašymo pateikimo mėnesio.  

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

pensininkė

kodėl skiriama parama vienai bobutei gyvenančiai 3 kambarių bute. jei jai gana vieno kambario tai kodėl mokesčių mokėtojai turi jai sumokėti už šildymą o beto dar ir sąskaitoje tukstantukai guli tai ar reikia tokius remti valdžia mūsų pinigus dalina kam reikia ir kam nereikia

skaitytojas

Kaip sitiems asilams issaiskinti ,,kad jai tik esi registruotas kokio tai asmens gyvenamame plote ,,tai nereiskia kad esi per prievarta apzenytas su tuo asmeniu ...ir finalas kad arba gauni parama arba ne ,,nes sukciai nusavina sau ir vaidina kad para suteike ...bet paga audita tai buna jau pasene duomenys ir niekas nekelia bangu ,,o faktiskai butu daug savibledu niekadeju nubausta ..

Reikalingiems

zmonems jos paskirtos visam gyvenimui. O eiliniams - triju raidziu adresas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS