Duris atvėrė sanatorija „Gradiali“ | Diena.lt

DURIS ATVĖRĖ SANATORIJA „GRADIALI“

Iškilmingos ceremonijos metu Palangoje buvo atidaryta sanatorija „Gradiali“, kuri derindama sveikatinimo, reabilitacijos, grožio ir laisvalaikio paslaugas, išsiskiria savo unikalumu visoje Lietuvoje.
Ceremonijos metu susirinkusius žmones sveikino ir simbolinę juostelę perkirpo bendrovės „Gradiali“ savininkas Artūras Nacickas, Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus ir bendrovės „Darstamas“ generalinis direktorius Edmundas Lukas.

Naująją įstaigą palaimino ir Šiaulių Šv. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapijos klebonas Monsinjoras Vytautas Kadys, palinkėjęs sklandaus darbo, klestinčio verslo ir sveikatos bei jėgų visiems besiilsintiems sanatorijoje „Gradiali“.

Įstaigos direktorius Ernestas Norvaišas šventės metu išskyrė, kuo yra unikali sanatorija,  lyginant su kitomis tokio pobūdžio sveikatinimo įstaigomis.

„Centro pavadinimas „Gradiali" kilęs iš lotynų kalbos, reiškia laipsnišką gerėjimą. Norime, kad žmonės, turintys sveikatos problemų, pradėtų rūpintis savimi, keistų mąstymą. Žmonėms bandome įskiepyti mąstymą, jog kiekvieno fizinei ir psichinei būklei geriausia tai, kas natūralu ir atėję iš gamtos. Taip pat akcentuojame netradicinius gydymo metodus, kuriuos mūsų įstaigoje propaguoja žmonės, turintys išsilavinimą, reikiamą kvalifikaciją ir patirtį", – pasakojo E.Norvaišas.

Anot jo, atvykęs dėl sveikatos problemų žmogus dabar gali pasirūpinti ir savo fizine išvaizda. Įstaigoje dirba patyręs plastikos chirurgas Gintaras Karalevičius, teikiantis profesionalias konsultacijas bei atliekantis kokybiškas operacijas. Į sanatoriją atvežtas ir naujas produktas, kurio neturi nė vienas plastinės chirurgijos centras visoje Lietuvoje. Unikalus lazeris Asclepion MCL 31 pageidaujantiesiems padeda pasiekti geriausių veido odos tobulinimo rezultatų.

„Džiaugiamės savo komandoje turėdami išskirtinį žmogų – Konradą Nastopką. Diplomuotas psichiatras ir vienas žymiausių refleksoterapeutų žmonėms padeda akupunktūra. Be to, medikas pasižymi ypatingais gebėjimais – mato daugiau nei kiti“, – kalbėjo vadovas.

Jo teigimu, sanatorija „Gradiali" yra vienintelė sveikatinimo įstaiga Palangoje, turinti cukrinio diabeto pėdos specialistą.

„Gradiali“ teikiamos reabilitacijos, gydymo, sveikatos stiprinimo paslaugos. Pagrindinės įstaigos kryptys – jungiamojo audinio ir skeleto raumenų, endokrininės, nervų ir kvėpavimo sistemų gydymas.

„Gradiali“ medikų ir medicinos personalo komanda pasiruošusi priimti tiek sunkius ligonius, po sudėtingų operacijų, traumų sveikstančius pacientus, tiek sveikatą sustiprinti norinčius klientus ar pailsėti atvykusius žmones.

Rūpindamiesi pacientų sveikata, siūlomos kiekvieno poreikius atitiksiančios ilgalaikės bei trumpalaikės gydymo ir sveikatinimo programos.

GALERIJA

  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • „Gradiali“
  • Sanatorija „Gradiali“ atvėrė duris
  • „Gradiali“
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Zivile

Ligonių kasa kompensuoja gydymą. Tačiau priimame ir žmones be TLK siuntimo, tiesiog norinčius atstatyti sveikatą, pailsėti, pasilepinti sveikatinimo procedūromis. Jūra visai šalia sanatorijos, todėl ir vaizdas, ir oras puikus. Daugiau galite sužinoti internetiniame puslapyje www.gradiali.com

vokietka

gaila, kad nenurodyta kaip kontaktuoti....visada atskrendam ir gydomes Birstone,prie Nemuno vietovaizdziai fantastiski, bet jeigu sanatorija salia juros -dviguba nauda...

o detaliau ?

ar ligoniu kasa kompensuos gydyma ,reabilitacija ,poilsi ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS