FNTT vadovas: tikiuosi, kad netrukus turėsime progą pasikalbėti su Š. Stepukoniu | Diena.lt

FNTT VADOVAS: TIKIUOSI, KAD NETRUKUS TURĖSIME PROGĄ PASIKALBĖTI SU Š. STEPUKONIU

Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) direktorius Rolandas Kiškis sako, kad tikisi greitu metu pasikalbėti su buvusiu „BaltCap Infrastructure Fund“ partneriu Šarūnu Stepukoniu.

Pasak jo, yra gauta įvairios informacijos apie įtariamojo buvimo vietą.

„Yra įvairių informacijų. Ir medijų įvairių informacijų yra. Mes tai tikriname ir vertiname. Aš tikiu ir tikiuosi, kad netrukus turėsime progą pasikalbėti. (...) Be jo (Š. Stepukonio – ELTA) dalis mozaikos ir nesusidėliotų“, – LRT televizijai penktadienį teigė R. Kiškis.

ELTA primena, kad „BaltCap“ šiuo metu susiduria su reputacijos problemomis, po to, kai pernai lapkritį nutraukė sutartį su buvusiu „BaltCap Infrastructure Fund“ partneriu Š. Stepukoniu. Jis įtariamas pasisavinęs apie 30 mln. eurų, kurių bent dalį galėjo pralošti kazino.

Vilniaus apygardos prokuratūra penktadienį pareiškė, kad 2022 metais buvo pradėjusi ikiteisminį tyrimą iš bendrovės „Paysera LT“ gavus informacijos apie į Š. Stepukonio sąskaitą iš Lenkijos įmonės pervestus 3,9 mln. eurų.

Pasak prokuratūros, tada nustatyta, kad pinigai buvo pervesti vykdant akcijų perdavimo sandorį, tad tyrimas nutrauktas, tačiau šią savaitę jis buvo atnaujintas.

Tyrimą dėl Š. Stepukonio veiklos kontroliuoja Europos Prokuratūra, jį atlikti pavesta Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybai (FNTT).

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Aleksandras Nemunaitis tvirtina, kad Š. Stepukonis šiuo metu savanoriškais pagrindais kariauja Ukrainoje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

tik viena smulkmena

tam prireiks mediumo mokančio iškviesti dvasias iš pomirtinio pasaulio

Tas \\\\\.../////

Š.stepuonkė,tai torpeda šiame vagių žaidime,o torpeda dėl to ir padaryta,kad sprogtų,kas manau jau įvyko,tik dabar vėją gaudo laukuose ir šunaują kvailina,DIRBAM.

Anonimas

Durniau, lavonai kalba tiktai su kirminais po velena.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS