G. Kirkilas: pataisos dėl kainų reguliavimo bus priimtos | Diena.lt

G. KIRKILAS: PATAISOS DĖL KAINŲ REGULIAVIMO BUS PRIIMTOS

„Socialdarbiečių“ lyderis Gediminas Kirkilas sako, kad įstatymo pataisos dėl kainų reguliavimo valstybės lygio ekstremalios situacijos metu bus priimtos, nepaisant to, kad Seimui antradienį to padaryti nepavyko.

„Priimsime vis vien. (...) Dabar reikia elgtis atsakingiau visiems. Nesakau, kad dauguma esame tobuli, bet ir opozicija šiuo atveju nerodo lygio. Ji įsitikinusi, kad ši krizė kažkodėl naudinga Vyriausybei, nes Vyriausybė labiau matoma. Tai neatsakingas situacijos vertinimas“, – „Žinių radijui“ trečiadienį sakė G. Kirkilas.

Seimas antradienį nepriėmė Civilinės saugos įstatymo pataisų, kuriomis siūlytas būtinųjų prekių ir paslaugų kainų reguliavimas ekstremalios situacijos metu.

Kaip sakė Seimo vicepirmininkė Rima Baškienė, dėl šio įstatymo bus balsuojama kitą posėdį.

Trečiadienį prezidentas Gitanas Nausėda pareiškė, kad Civilinės saugos įstatymo ir Baudžiamojo kodekso pataisos jų priėmimo atveju būtų susilaukusios jo veto.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

čempionas ,

ponas vadas socdemu, nuo senu laiku esate minėjas kad kainos nekyls juk siukiu esate sakes ir sprendima priimti bandėt, su ponu buvusiu algirdu butkevičium, vienos partijos grandies i buvot , o gal čia yra balandžio 1d, fokusas, atėjo,

geras

Priešrinkiminis lenktyniavimas ????Kas pirmas,kas geresnis )

Joo

Būtų labai nepalankus sprendimas Lanzbyyrgio vagims.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS