G. Suprlys JAV aptars žemės ūkio klausimus | Diena.lt

G. SUPRLYS JAV APTARS ŽEMĖS ŪKIO KLAUSIMUS

  • 5

Žemės ūkio ministras Giedrius Surplys pirmadienį išvyksta į  Jungtines Amerikos Valstijas (JAV), kur dalyvaus verslo misijoje Lietuvos maisto pramonės eksportuotojams.

Antradienį ministras su Lietuvos verslo atstovais dalyvaus didžiausioje Šiaurės Amerikos parodoje Niujorke „Fancy food“, aplankys Lietuvos įmonių stendus, susitiks su Europos–Amerikos prekybos rūmų atstovais, pranešė ministerija.

Trečiadienį Vašingtone G. Surplys su JAV Kongreso ir Senato Žemės ūkio komiteto nariais  aptars Lietuvos ir JAV prekybinį ir žemės ūkio bendradarbiavimą.

Ministras ketvirtadienį lankysis Delavaro ir Pensilvanijos valstijose. Delavaro valstijoje su žemės ūkio sekretoriumi aptars prekybos galimybes, gerąją trumpųjų maisto tiekimo grandinių praktiką, verslo ryšius. Pensilvanijoje delegacija susitiks su Ahold grupės, valdančios vieną didžiausių prekybos tinklų JAV, vyriausiuoju viceprezidentu ir jo komanda.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Taigi

tai paskutinės ministerio gastrolės už žmonių pinigus Ate ministeri

Anonimas

Pirmai kai geri santykiai buvo su rusais vilko i rytus.Dabar patrauke i Ameriky.Ka jie duos.Teks vel numust supirkimo kainas.

visa zeme usa uzkresta RUNDAPU

sitie netikeliai kaip ir ankstesnieji, viska uznes i Lietuvos zemele. Amen!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS