Gimtadienio ir vestuvių metinių proga „Teleloto“ laimėjo „Nissan Qashqai“ visureigį | Diena.lt

GIMTADIENIO IR VESTUVIŲ METINIŲ PROGA „TELELOTO“ LAIMĖJO „NISSAN QASHQAI“ VISUREIGĮ

  • 3

Ne veltui sakoma, kad kai sekasi, tai sekasi. Kristina iš Alytaus spalio pradžioje minės 40-metį ir jau dabar džiaugiasi pirmosiomis dovanomis, taip pat neseniai atšventė 17-ąsias vestuvių metines, o sekmadienį „Teleloto“ loterijoje laimėjo „Nissan Qashqai“ automobilį.

Laimingą bilietą padovanojo vyras

„Vyras užsuko į parduotuvę apsipirkti ir stovėdamas prie kasos paėmė paskutinį „Teleloto“ bilietą. Dabar juokaujame, kad tas bilietas būtent jo ir laukė, norėdamas vestuvių metinių proga mums padovanoti puikų prizą“, – pasakojo moteris.

Kristina juokėsi, kad net pačiai sunku patikėti, kaip neįtikėtinai susidėliojo visos smagios progos. Abu su vyru dar neseniai svarstė apie naujo automobilio pirkimą ir net pradėjo kalbėtis kokį modelį rinktųsi. „Nissan“ buvo vienas iš Kristinos favoritų.

Laimėjimą atnešęs sekmadienis taip pat buvo išskirtinis. „Nemėgstu grybauti, o sekmadienį pakviečiau vyrą nuvažiuoti į mišką. Grybaujant vyras net juokėsi, kad pirmą kartą per 17 metų inicijavau tokią pramogą. Jau vien dėl to sekmadienis buvo neeilinis“, – šypsojosi ji.

Laimingą bilietą pora taip pat patikrino ne iš karto. Kristinos vyras antradienį ėjo apsipirkti į parduotuvę ir prisiminė turimą bilietą. Sužinojęs, kad laimėjo vertingą prizą, vyras greitai parbėgo namo – bilietą patikrinti ir internetu. „Pirmą kartą pamatę laimėjimą – nepatikėjome, todėl bilietą tikrinau dar kartą. Tikrindama net kumštelėjau vyrui ir liepiau nekalbėti. Taip jaudinausi norėdama pasitikslinti, ar tikrai laimėjome. Patikrinus bilietą paskutinį kartą, užliejo emocijos. Labai džiaugiuosi, kad visą tą laiką buvome kartu su vyru“, – dalinosi laimėtoja.

Sunkiai valdo emocijas

Puikiai nusiteikusi moteris pasakojo, kad abu su vyru yra apimti visiškos euforijos. „Stengiamės į gyvenimą žvelgti optimistiškai, esame tikrai laimingi, todėl laimėjimas ir sukėlė tiek daug emocijų. Vyras vis dar negali valgyti, o man sunku miegoti. Tiek džiaugsmo jaučiame“, – nuotaikingai sakė Kristina.

Emocijų apimti alytiškiai pažiūrėjo „Teleloto“ laidos įrašą „YouTube“ kanale norėdami pamatyti savąjį sėkmės momentą. „Pasižiūrėjome laidą ir jau kelias dienas juokaujame, kad norėtumėme akis į akį padėkoti kitam „Teleloto“ žaidėjui, kuris atsiimdamas savo laimėtą automobilį paspaudė generatoriaus mygtuką ir mums padovanojo „Nissan Qashqai“. Jeigu jūs ar artimieji perskaitysite šį tekstą – labai ačiū jums, Sigitai!“ – dėkojo „Teleloto“ žaidėja.

Moteris taip pat juokėsi, kad iškart po laimėjimo nusipirko dar penkis „Teleloto“ bilietus, tačiau nežino ar galėtų atlaikyti džiaugsmą dar kartą laimėjus didelį prizą.

„Jeigu laimėtumėm, pavyzdžiui, Aukso puodą, nežinau ką darytumėme su apėmusiomis emocijomis. Automobilis irgi puikus prizas, bet net ir dabar jau susitariame, kad niekam nebepasakosime, o tada ką nors susitinkame ir abu iškart pasidaliname naujiena. Tokiu džiaugsmu labai norisi dalintis, kad ir aplinkinius apimtų laimė“, – sakė Kristina ir palinkėjo visiems patirti laimėjimo džiaugsmą.

Alytiškiams laimėjimą atnešusį sekmadienį „Teleloto“ žaidėjus nudžiugino ir dar vienas „Nissan Qashqai“. Jis iškeliavo į Akmenę. Dar geresnė žinia yra ta, jog ir rugsėjo 27-ąją „Teleloto“ žaidėjų laukia rudens prizų dalybos, su 380 tūkst. Eur vertės Aukso puodu, dar dviem „Nissan Qashqai“ visureigiais ir 500 puikių daiktinių prizų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pensininkas

Teleloto laikas uždaryti ir jokių nesamonių nerodyti,tai tik vagystės iš žmonių ir pajuokimas.Na Valinskui,tai kišenės papilnės?

Baubas

Kažkas taigi laimi, ale tokių būna vienas ar du, o prapylusių - milijonas. Ir tas laimėtas kašikas gerai važiuos, kol garantija baigsis, paskui galės paridenti nuo kalno pavėjui, nes remonto ar aptarnavimo kainos pas nisanus tai oho-ho.

Anonimas

ha ha ha jau taip visi ir laimi pirkdami ta makulatura

SUSIJUSIOS NAUJIENOS