Gynybos pramonės asociacijoje laukiama apie 100 įmonių | Diena.lt

GYNYBOS PRAMONĖS ASOCIACIJOJE LAUKIAMA APIE 100 ĮMONIŲ

  • 0

Per keletą mėnesių į Lietuvos gynybos ir saugumo pramonės asociaciją įstojo dvi dešimtys bendrovių. Prognozuojama, kad į šią asociaciją galėtų susijungti apie 100 įmonių - maždaug tiek jų vienija panaši sąjunga Estijoje, rašo "Verslo žinios".

"Verslo įmonėms svarbu tai, kad per asociaciją jos turės tvirtesnį ryšį su savo produktų vartotojais, pavyzdžiui, krašto apsaugos sistema, galės užmegzti ryšius su NATO ir ES perkančiosiomis organizacijomis. Kai kurioms bendrovėms tai aktualu, jeigu jos nori keisti kryptį ir labiau orientuotis į gynybos pramonę", - teigia Lietuvos gynybos ir saugumo pramonės asociacijos vykdomasis direktorius Vaidotas Malinionis.

Asociacijai priklauso bendrovė "Arveka", kuri prekiauja profesionaliomis gynybos, apsisaugojimo, stebėjimo bei gelbėjimo priemonėmis ir technika, "Defensa", platinanti įvairių pasaulio gamintojų produktus, skirtus kariuomenei, policijai ir kitoms teisėsaugos institucijoms, "Polimaster Instruments", gaminanti radiacijos matavimo prietaisus, bendrovė "Geozondas", kuri yra sukūrusi radarą per stichines nelaimes nukentėjusių žmonių paieškoms. Į asociaciją yra įstojęs ir viešbutis "Mabre Residence Hotel", advokatų kontora "Glimstedt Bernotas ir partneriai", kalbamasi su telekomunikacijos paslaugų teikėjais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS