Iki kovo pabaigos pratęstas terminas pateikti „Snaigės“ restruktūrizavimo planui | Diena.lt

IKI KOVO PABAIGOS PRATĘSTAS TERMINAS PATEIKTI „SNAIGĖS“ RESTRUKTŪRIZAVIMO PLANUI

Kauno apygardos teismas praėjusį penktadienį tenkino bendrovės „Snaigė“ nemokumo administratoriaus Aurimo Valaičio prašymą pratęsti įmonės restruktūrizavimo plano pateikimo teismui terminą iki kovo 20 dienos, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pirmadienį pranešė bendrovė.

Pasak bendrovės generalinio direktoriaus Mindaugo Sologubo, šis sprendimas buvo priimtas dėl to, kad vienas iš hipotekinių bendrovės kreditorių pradėjo vykdyti reikalavimo teisių perleidimo procedūrą naujam kreditoriui.

Kadangi naujasis kreditorius dar nespėjo įstoti į restruktūrizavimo procesą dėl vis dar vykdomų formalumų, restruktūrizavimo plano projekto svarstymą buvo nutarta atidėti.

Pranešama, kad kiti bendrovės kreditoriai balsavimo metu balsų dauguma pritarė bendrovės restruktūrizavimo planui.

M. Sologubo teigimu, bendrovės restruktūrizavimo planas atitinka tiek bendrovės, tiek jos kreditorių interesus bei leidžia tikėtis, kad „Snaigei“ pavyks išspręsti finansinius nesklandumus.

„Pagrindinis strateginis Bendrovės tikslas restruktūrizavimo laikotarpiu – optimizuoti bei pertvarkyti bendrovės veiklą taip, kad bendrovė kuo greičiau galėtų įvykdyti savo įsipareigojimus kreditoriams“, – teigė M. Sologubas.

Pranešimo nurodoma, kad restruktūrizavimo plano metu bendrovė įgyvendins numatytas priemones, kurios padės padidinti didesnės pridėtinės vertės pramoninių bei medicininių šaldymo prietaisų gamybos apimtis ir pardavimus bei  pelningesnių išskirtinių buitinių šaldymo prietaisų gamybą ir pardavimus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS