„Iki“ pažada – kainos nedidės | Diena.lt

„IKI“ PAŽADA – KAINOS NEDIDĖS

  • 11

Prekybos tinklas „Iki“, atsižvelgdamas į šiandien šalyje susiklosčiusios situacijos dėl pandemijos neapibrėžtumą ir tvyrančią nežinomybę, įsipareigoja nedidinti kainų karantino Lietuvoje metu kovo ir balandžio mėnesiais.

Prekybos tinklas prisiims visą atsakomybę ir padengs kainų skirtumų nuostolius, jeigu tokie atsirastų dėl trečiųjų šalių.

„Šiandien visi dirbame ekstremaliomis sąlygomis ir susiduriame su įvairiais iššūkiais, tačiau mūsų prioritetas yra  užtikrinti, kad Lietuvos žmonės būtų aprūpinti būtiniausiais maisto produktais ir kitomis prekėmis. Pastaruoju metu vis pasigirsta kalbų dėl galimo maisto kainų kilimo, todėl suprasdami žmonių nerimą ir tvyrančią nežinomybę dėl ateities norime aiškiai pasakyti – karantino metu kovo ir balandžio mėnesiais maisto produktų ir kitų prekių kainos „Iki“ parduotuvėse nedidės. Tai yra mūsų pažadas Lietuvos visuomenei“, - sako , „Iki“ komercijos ir rinkodaros direktorė.

Pasak jos, maisto produktų ir kitų prekių kainos bus užfiksuotos šiandien, kovo 25 dieną, ir nedidės nepriklausomai nuo tiekėjų ar kitų trečiųjų šalių paslaugų kainų pokyčių. „Iki“ įsipareigoja visiškai padengti galimus kainų skirtumų nuostolius, jei tokie atsirastų.

„Prekių kainos priklauso nuo kelių aspektų – prekių tiekimo ir pardavimo grandinėje mes esame tik pardavėjai. Tačiau puikiai suvokiame situacijos rimtumą ir jautrumą, todėl jaučiame atsakomybę ir įsipareigojame jų nekelti. Norime, kad mūsų pirkėjai jaustųsi saugūs planuodami savo būtiniausias išlaidas ir žinotų, jog „Iki“ parduotuvėse kainos nebus didesnės nei yra šiandien“, - teigia N. Kvietkauskaitė.

Nuolaidos atskiroms prekėms ir produktams prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėse bus taikomos įprastine tvarka, kaip ir iki šiol. Prekybos tinklas „Iki“ šiuo laikotarpiu skatina pirkėjus pirkti atsakingai – planuoti pirkinius, apsipirkti ilgesniam laikui ir taip retinti lankymąsi parduotuvėse.

Taip pat siekiant užtikrinti saugų apsipirkimą, „Iki“ parduotuvėse įgyvendintos kompleksinės prevencinės priemonės, galinčios užkirsti kelią virusų plitimui: prie kasų ant grindų užklijuoti lipdukai, žymintys rekomenduojamą saugų atstumą laukiantiems eilėse, sumontuotos organinio stiklo pertvaros kasose, reguliariai dezinfekuojami paviršiai, darbuotojai aprūpinti vienkartinėmis pirštinėmis, kiekvienoje kasoje atsirado dezinfekcinio skysčio dozatoriai kasininkams, skyriuose naudojamas muilas su dezinfekantais. 

Visose parduotuvėse pirkėjams taip pat įrengti dozatoriai su dezinfekciniu skysčiu, apsipirkdami jie raginami mūvėti vienkartines pirštines. O siekiant apsaugoti didžiausią riziką turinčius vyresnio amžiaus žmones, jiems teikiama pirmenybė apsipirkti 8.00–10.00 val. ryte.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Ričardas

Kažkada Grybauskaitė prieš įvedant eurą irgi žadėjo: kainos kils 20 - 30 centų. Ir ką, verta buvo tikėti?

Pirkėjas

Ką,, iki'' jau riba pasiekė ??? nesinori tuo tikėti.

Klaipėdos Barbora

veža nepilnus užsakymus.Anot jų kai kurių prekių neturi..Šiandien pats mačiau kaip pilnos visko parduotuvės.Tai kaip atrenkami atrenkami produktai?Gal kai pasenusių neturi tai ir neveža?:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS