Kelių direkcija: šiemet bus sutvarkyta virš 130 km valstybinės reikšmės kelių | Diena.lt

KELIŲ DIREKCIJA: ŠIEMET BUS SUTVARKYTA VIRŠ 130 KM VALSTYBINĖS REIKŠMĖS KELIŲ

  • 4

Iki šių metų pabaigos šalyje bus suremontuota daugiau nei 130 km valstybinės reikšmės kelių, penktadienį pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD).

Šiemet LAKD planuoja baigti 82 km rajoninių ir daugiau kaip 32 km krašto kelių paprastąjį remontą. Dar apie 56 km kelių  planuojama suremontuoti kitų metų pradžioje.

Vienoje intensyviausių šalies automagistralių Vilnius-Kaunas-Klaipėda šiemet planuojama užbaigti penkių ruožų, kurių bendras ilgis yra 14,35 km, remonto darbus. Automagistralėje Vilnius-Panevėžys bus baigti trijų beveik 8 km ilgio kelio ruožų darbai, o magistralinio kelio „Via Baltica“ 9 km ilgio ruožą nuo Panevėžio iki Latvijos sienos numatoma suremontuoti kitų metų pradžioje.

Vidutinė vieno kilometro valstybinės reikšmės rajoninio ir krašto kelio remonto kaina kečiant asfaltą siekia apie 621 tūkst. eurų, kapitalinio remonto – nuo 2 iki 2,5 mln. eurų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

sutvakys kelius iki VAGIU vartu ! o visi kiti uz borto

"Malonu" \\\\\.../////

Manau,nuo žydų liko?

Vairuot.

Buvo sakoma kad i kuro kainą yra įtraukta pinigų kažkokia dalis, kelių remontui.Noretusi žinoti ,kokia dalis ir piniginę išraišką, kiek tai yra.,kokia suma.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS