Kiek kainuos Žemės ūkio ministerijos persikėlimas į Kauną? | Diena.lt

KIEK KAINUOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTERIJOS PERSIKĖLIMAS Į KAUNĄ?

Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) parengė persikėlimo į Kauną kaštų analizę, tačiau su ja pirmiausia bus supažindinti darbuotojai, tik po to - visuomenė.

„Analizė jau parengta, o jos rezultatai visuomenei bus pristatyti kitą mėnesį. Skaičiai susiję su darbuotojų darbo sąlygomis, dėl to pirmiausia su jais bus supažindinti ministerijos darbuotojai ir profesinė sąjunga. Kai tai bus padaryta, visa informacija bus pateikta ir visuomenei“, - atsakyme Eltai nurodė ŽŪM atstovas spaudai Martynas Žilionis.

ELTA primena, kad ŽŪM turėjo atlikti analizę, kiek kainuos persikelti dirbti į Kauną ir kiek valstybė sutaupys tai padarius.

Interviu Eltai žemės ūkio viceministras Venantas Griciūnas yra sakęs, kad sausio pabaigoje Kaune įsikurs vadinamoji veidrodinė ministerija, kurioje iš pradžių dirbs apie 20 žmonių.

Anksčiau minėta, kad darbuotojams, kurie turės į darbą važiuoti iš Vilniaus į Kauną, kelionės laikas bus įskaičiuotas į darbo laiką, tačiau pastaruoju metu ministerijos vadovybė daugiau kalbėjo apie galimybę darbuotojams leisti dirbti nuotoliniu būdu bei lanksčiu darbo grafiku.

ŽŪM ketinama perkelti su visomis jai pavaldžiomis institucijomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vidmantas

Kaunieciai kurie dirbo Vilniuje manau neturejo lengvatu tai kodel vilnieciai turetu jas gauti,Kadannngi Kauna ruose zemes ukio specialistus tai manau kad specialistu suras nereikes darbuotoju kurie nesupranta apie zemes uki.

Viktoras

Mažiau liežuviais malkit. Kuo valstybė labiau atsilikusi, tuo ji labiau centralizuota. Kelkit tas ministerijas greičiau į Kauną ir tai bus didelis žingsnis į priekį.

Diedukas Anicetas

Na va , ministerijos grįžta Kaunan , kaip 1920----1940.m.Estai jau 1998 laikė vieną ar dvi ministerijas Tartu mieste . O gi sovietų okupacijos metais čia buvo Durpių valdyba ir Nemuno laivų valdyba , lyg ir ministerijų rango žinybos . Broliai šaunuoliai , čia viskas normaliai .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS