Kova su koronavirusu: ekspertų grupė koordinuos visus verslo pasiūlymus | Diena.lt

KOVA SU KORONAVIRUSU: EKSPERTŲ GRUPĖ KOORDINUOS VISUS VERSLO PASIŪLYMUS

  • 0

Suburta ekspertų grupė, koordinuosianti visą verslo paramą ir pasiūlymus kovojant su koronavirusu. Grupėje dirba eksporto skatinimo agentūros „Versli Lietuva“ ekspertai.

Anot sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos, verslo pasiūlymų daugėja.

„Tam, kad ir toliau užtikrintume sklandžius procesus, būtina ekspertų komanda ir viena sistema, patogi visoms pusėms“, – pranešime sakė A. Veryga.

„Nuo šiol bus sisteminama ir koordinuojama visa verslo siūloma pagalba bei galimybės gaminti ar ieškoti reikalingų prekių bei paslaugų Lietuvoje ar už jos ribų“, – pridūrė jis.

„Verslios Lietuvos“ vadovė Daina Kleponė ragina gamybos įmones gaminti šiuo metu reikalingas priemones, bendradarbiauti, jungtis ir jomis aprūpinti rinką.

„Tai yra viena iš galimybių Lietuvos įmonėms nesustoti, neprarasti pajamų, išsaugoti darbo vietas ir prisidėti prie kovos prieš koronaviruso infekcijos keliamas pasekmes“, – sakė D. Kleponė.

Visos įmonės ir gamintojai apie siūlomą pagalbą kviečiami informuoti „Verslią Lietuvą“.

Ekspertų grupei vadovauja „Verslios Lietuvos“ atstovas Rokas Zamžickas, joje dirba ekspertai Jūratė Paulavičienė, Ieva Binkauskaitė, Indrė Balčiūnaitė ir Andrius Šliužas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS