LEA: benzino kaina Lietuvoje per savaitę nesikeitė, dyzelinas brango vienu centu | Diena.lt

LEA: BENZINO KAINA LIETUVOJE PER SAVAITĘ NESIKEITĖ, DYZELINAS BRANGO VIENU CENTU

  • 2

Vidutinė benzino kaina per savaitę Lietuvoje nesikeitė, o dyzelino – padidėjo vienu centu, rodo ketvirtadienį Lietuvos energetikos agentūros (LEA) paskelbta apžvalga.

Rugsėjo 18–25 dienomis benzino ir dyzelinio kuro litras Lietuvoje vidutiniškai kainavo po 1,61 euro.

LEA pažymi, kad benzino vidutinė kaina šalyje yra didžiausia šiais metais, o dyzelino kainos pasiekė vasario pabaigos kainų lygį.

Benzino kaina nesikeitė ir Latvijoje – ji siekė 1,76 euro, o dyzelinio kuro kaina šioje šalyje padidėjo dviem centais iki 1,74 euro. Estijoje benzino kaina padidėjo trimis centais iki 1,82 euro, dyzelinas pabrango keturiais centais iki 1,72 euro.

Lenkijoje benzino kaina sumažėjo dviem centais ir siekė 1,31 euro, dyzelinio kuro kaina sumažėjo vienu centu iki 1,31 euro.

Vokietijoje benzino kaina sumažėjo vienu centu iki 1,94 euro, dyzelino padidėjo vienu centu iki 1,86 euro.

Praėjusią savaitę „Brent“ naftos kaina siekė 94,9 JAV dolerio už barelį – 1,1 proc. daugiau nei prieš savaitę, „Urals“ naftos kaina siekė 77,7 JAV dolerio – 2,7 proc. daugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ne

tik kad brangus diz.kuras ir brangsta bet dar ir apgaudinėja trim ,dviem litrais nedapila, nes nera jokios kontrolės, yra popieriuje kur surašytos nesąmones savininkų naudai.

Sūduvis

Už tai Suvalkų STATOILE (CIRKLE) d kainuoja 6,05PLZ (keitė 1e 4.55 PLZ) tai paskaičiuokite kiek kainuoja ir koks sirtumas? Tikėtina kad lenkai degalus tikrai nepardavinėja į MINUSĄ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS