Lietuvoje lankosi už sanglaudą ir reformas atsakinga eurokomisarė E. Ferreira | Diena.lt

LIETUVOJE LANKOSI UŽ SANGLAUDĄ IR REFORMAS ATSAKINGA EUROKOMISARĖ E. FERREIRA

  • 1

Lietuvoje lankosi už sanglaudą ir reformas atsakinga Europos Komisijos narė Elisa Ferreira (Eliza Fereira).

Trečiadienį ji susitiks su prezidentu Gitanu Nausėda, finansų ministre Gintare Skaiste bei socialinės apsaugos ir darbo ministre Monika Navickiene, su kuriais aptars pagrindinius 2021–2027 metų Europos Sąjungos (ES) sanglaudos politikos tikslus ir jų įgyvendinimą, paramą Lietuvos regionams.

Eurokomisarė ES Sanglaudos fondų investicijų pradžios renginyje skaitys pranešimą bei dalyvaus diskusijoje apie ES investicijų kryptis Lietuvoje. Po renginio ji bei G. Skaistė pasirašys sanglaudos politikos partnerystės sutarties su Lietuva deklaraciją, numatoma spaudos konferencija.

Vizito Lietuvoje metu eurokomisarė taip pat lankysis keliuose ES fondų ir Lietuvos lėšomis finansuojamuose projektuose Vievyje, Vilniuje ir Kaune.

Ketvirtadienį E. Ferreira lankysis Kauno technikos profesinio mokymo centre, kur susipažins su variklinių transporto priemonių remonto ir medienos technologijų ir baldų gamybos inovacijų mokymo procesais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Bfg

Matosi, - tokia pat degradė, kaip mūsų ‘vyriausybininkės”! Tiesiog veide viskas parašyta! Tiesiog tikra vakarų “vertybė”!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS