Lietuvos–Baltarusijos pasienyje nežymiai sumažėjo vilkikų eilės | Diena.lt

LIETUVOS–BALTARUSIJOS PASIENYJE NEŽYMIAI SUMAŽĖJO VILKIKŲ EILĖS

  • 0

Lietuvos pasienyje su Baltarusija nežymiai sumažėjo vilkikų eilės. Eilė padidėjo tik Medininkų pasienio kontrolės punkte. Baltarusijos pusėje minimalios eilės susidarė tik Pervalko ir Vidžių kontrolės punktuose.

Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte penktadienio rytą patikros laukia 480 vilkikų (ketvirtadienį – 440 vilkikų), Šalčininkuose – 316 vilkikų (336). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 46 valandas, Šalčininkuose – apie 30 valandų.

Lavoriškių punkte laukia 150 vilkikų (200), jiems patikros reikės laukti 14 valandų. Raigardo punkte – 132 vilkikai (132), kuriems teks laukti 15 valandų.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukia 23 vilkikai (23), o laukimo laikas yra 3 valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Pervalko kontrolės punkte stovi daugiau nei 80 vilkikų, Vidžių – apie 20 vilkikų, o Benekainių, Kamieny Loho bei Kotlovkos punktuose eilių nėra.

Baltarusijos pasieniečiai įspėjo, jog dėl remonto darbų Benekainių kontrolės punkte nuo birželio 22 dienos iki rugpjūčio 1 dienos bus apsunkintas transporto priemonių judėjimas.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte stovi apie 100 vilkikų, Kazlovičių – 10 vilkikų. Važiuojant iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose ir Grigorovščinoje eilių nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS