Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija surengs „paskutinę verslo vakarienę“ | Diena.lt

LIETUVOS VIEŠBUČIŲ IR RESTORANŲ ASOCIACIJA SURENGS „PASKUTINĘ VERSLO VAKARIENĘ“

  • 3

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija antradienį surengs protesto akciją, kuria sieks atkreipti dėmesį į situaciją dėl paramos sektoriui pandemijos metu.

„Kovo 16 dieną bus lygiai metai nuo pirmojo karantino įvedimo ir maitinimo bei apgyvendinimo įstaigų uždarymo. Per tą laiką šis 5 proc. šalies BVP sugeneruojantis ir 42 tūkst. darbo vietų sukuriantis verslo sektorius nesulaukė praktiškai jokios Vyriausybės paramos“, – teigia asociacija.

Protesto akcija pavadinta „paskutine verslo vakariene.“

„Akcija bus siekiama dar vieną, jau paskutinį, kartą Vyriausybei pasakyti, kad metus be paramos gyvenantį ir didžiąją laiko dalį uždarytą sektorių yra ištikusi agonija – be skubios pagalbos daugelis jo atstovų šį pavasarį jau nebeatsidarys“, – informuoja asociacija.

Asociacijos žiniomis, prie akcijos jungsis turizmo verslo atstovai, gidai, renginių organizatoriai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Daugirdas nusipigino

Paklausius Daugirdo barmenų- nesitikėjom tokių anšlagų per išneštines vakarienes kiekvieną penktadienį. Daugirdai, mokėk barmenams, kad nelotų ant viso Kauno, o ne lojalius klientus kviesk į nesąmoningas akcijas. Nusipiginot, chebra.

Čia

jums rupužės už begalini gobšuma grašini darbuotoju išnaudojima ir nuolatini lengvatu išmušinėjimą iš Valstybės. Dvėskit dabar

Aha "tokio blogo sezono dar nebuvo"

Kažko netikiu jais

SUSIJUSIOS NAUJIENOS