Pajuokavo, jog laimės pinigų kelionei – jau kraunasi lagaminus į Tailandą | Diena.lt

PAJUOKAVO, JOG LAIMĖS PINIGŲ KELIONEI – JAU KRAUNASI LAGAMINUS Į TAILANDĄ

  • 3

Įpusėjus vasarai visi intensyviai galvojame apie atostogas prie jūros, šiltam vėjui gairinant veidą ir atsipalaiduojant nuo kasdienių darbų. Tą patį galvojo ir Dovilė, kuri besvajodama nusipirko ir „Vikinglotto“ bilietą, atnešusį 26 561 eurų laimėjimą.

Pirmiausia – mažas laimėjimas

„Susirašinėjau su drauge apie tai, kaip smagu būtų pakeliauti. Svajojome apie Tailandą. Bejuokaujant nusprendžiau, jog svajonė virs realybe tik dėl to pasistengus ir dar pokalbio metu nusipirkau keletą loterijos bilietų – „Kenoloto“, „Teleloto“ ir „Vikinglotto“, kad galėčiau laimėti pinigų savo ir draugės kelionei“, – pokalbį pradėjo laimėtoja.

Ketvirtadienį atėjusi į darbą, elektroninio pašto dėžutėje Dovilė išvydo laišką, informuojantį apie „Kenoloto“ laimėjimą. „Laimėjau vieną eurą ir buvau pakankamai laiminga, jog apskritai pavyko laimėti, jokių minčių apie kitus laimėjimus tikrai neturėjau“, – pasakojo Dovilė.

Negalėjo patikėti užklupusia sėkme

Būtent tuomet Dovilė sulaukė dar vieno netikėtumo, šįkart labai didelio ir malonaus.

„Netrukus sulaukiau dar vieno laiško, jį atidariusi negalėjau patikėti tuo, ką mačiau. Rankos ėmė drebėti iš jaudulio, pasikviečiau kolegę, kad ji perskaitytų laišką apie laimėjimą ir patvirtintų, jog laimėjau, nes pačiai tai atrodė neįtikėtina“, – su jauduliu prisimindama laimėjimą pasakojo moteris.

„Vikinglotto“ laimėtoja sakė, jog tik paskambinusi į loterijos biurą patikėjo, kad būtent jai nusišypsojo fortūna ir pavyko laimėti daugiau nei 26 000 eurų.

„Po skambučio loterijos organizatoriams, iškart parašiau draugei, jog nepatikės kas įvyko – mano pajuokavimas, jog laimėsiu pinigų kelionei – tapo realybe. Draugė taip pat neteko amo“, – juokėsi loterijos laimėtoja ir pridūrė – „bilietą pirkau internetu, net keletą kartų spaudžiau „BIM BAM“ funkciją, nes man patinka kuo mažesni skaičiai, o tie, kuriuos iš pradžių sugeneravo sistema, buvo dideli. Pamačiusi bilietą, kuris man patiko, pagalvojau, kad pažymėti skaičiai labai maži, tikimybė, jog jie iškris – taip pat maža, tačiau intuityviai nusipirkau būtent tą bilietą ir laimėjau. Vis dar negaliu tuo patikėti“.

Fortūna šypsosi ne pirmą kartą

Dovilė džiaugėsi, jog šis laimėjimas ne pirmasis – dar 2003 metais vyras jai padovanojo „Teleloto“ žaidime laimėtą automobilį.

„Manau, kad mums šypsosi sėkmė. Tikiuosi, jog taip bus ir toliau. Jau turiu bilietą šios savaitės žaidimui. Dabar tikrai žaisiu ir toliau. Negana to, apie mano laimėjimą sužinoję kolegos, artimieji ir draugai – visi, labai nori laimėti, todėl jau perka loterijos bilietus ir svajoja kaip pasiseks patiems“, – svajingai juokėsi Dovilė.

Moteris tai pat pridūrė, jog džiaugiasi dideliu patogumu – bilietus gali nusipirkti ir pasitikrinti internetu, o perskaičiusi kassavaitinį loterijos naujienlaiškį gali nuspręsti ar nori varžytis dėl tos savaitės prizų.

Pokalbio pabaigoje, paklausta kur investuos laimėjimą, Dovilė dar labiau nudžiugo.

„Žinoma, jog investuosiu į kelionę. Kaip ir planavome, kartu su drauge vyksime į Tailandą. Jau deriname kelionės detales. Vasario mėnesį mėgausime Tailando grožiu ir kultūra“, – pokalbį džiaugsmingai pabaigė „Vikinglotto“ laimėtoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Gail Longino

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciAu praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

kaunietė

turi būt jau patikrinta draugė, kad į tokią kelionę už savo pinigus, kad ir laimėtus...

...

Ar džiaugsies ir tada kai ta draugė iš Tailando negrįš?.. :s

SUSIJUSIOS NAUJIENOS