Turgūs pasiryžę valstybę duoti į teismą | Diena.lt

TURGŪS PASIRYŽĘ VALSTYBĘ DUOTI Į TEISMĄ

  • 12

Šalies turgūs pasiryžę valstybę duoti į teismą ir rengia du ieškinius – vieną vartotojų, kitą – prekeivių, praneša LNK žinių tarnyba.

 

„Oras prekiauti turguje dabar labai tinkamas. Kur dabar prekiauti, jei ne turguje? Manau, kad parduotuvėje dabar prekiauti yra 100 kartų blogiau“, – sako Panevėžio turgaus prekeivė.

Bet valdžiai, anot turgaus atstovų, atrodo kitaip.

Nuo kitos savaitės atlaisvinus karantiną ir leidus lauko prekybą pramoninėmis prekėmis, lauko paviljonuose dirbantiems prekeiviams ir toliau dirbti draudžiama, nors jų darbo vieta – kone lauke.

Lietuvos prekyviečių ir turgaviečių asociacija įsitikinusi, kad neribodama prekybos centrų veiklos, valstybė pažeidė lygios ir teisingos prekybos principus.

„To netoleruosime ir mėginsime apsiginti savo teises, įrodyti, kad mes buvome nepelnytai ignoruojami, kad buvo pažeistas konkurencijos įstatymas“, – teigė asociacijos vadovas Vytenis Butkevičius.

Anot jo, per abu karantinus vyriausybė ignoravo smulkųjį verslą.

GALERIJA

  • Turgūs pasiryžę valstybę duoti į teismą
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

Senai laikas.

to Kodėl

prie ko cia kovid? Ieškinys apie kvailus nurodymus ir draudimus. Apie nevienodas salygas stambiesiems ir smulkiesiems

Kodėl

į teismą rengiamasi paduoti Lietuvos Vyriausybę? Dėl Covid ji nekalta. Teisingiau paduoti Kinijos vyriausybę. Turgaus prekeiviai susipainiojo ieškodami kaltininkų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS