Verslo gelbėjimo planas | Diena.lt

VERSLO GELBĖJIMO PLANAS

  • 2

Finansų ministerija tobulina pustrečio milijardo verslo gelbėjimo paketą. Pavyzdžiui, suteikiama galimybė lengviau ir greičiau skolintis be palūkanų, praneša LNK žinių tarnyba.

O kai kurių sričių verslams, kurie išsaugos darbo vietas, mokamos subsidijos.

Ar skirs daugiau pinigų paramai, Finansų ministerija atsakyti dar negali. Tai bus sprendžiama mėnesio pabaigoje.

"Patvirtintas planas yra gyvas organizmas. Mes planą nuolat atnaujiname ir peržiūrime. Kai gausime pačią naujausią statistiką, kaip darbdaviai, gyventojai sureagavo į šį kompensavimo mechanizmą, tada žiūrėsime. Prireikus mes jį peržiūrėsime", - sakė Finansų ministras Vilius Šapoka.

Tačiau patys verslai įžvelgia plano trūkumų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaunietis

Tikiuosi į gelbėjimo planą verslui nebus įtraukti pensijų gavėjai ,kaip gelbėjantys verslą sumažinant pensijas ?.Gal Šapoka negrįš į 2009 .metų naktines reformas .Praktiškai dauguma neįgaliųjų ir pensininkų ir palieka Sodros išmokas verslui,prekybininkams ir paslaugų teikėjams.Jie išgyvenimo sąlygų verčiami ir prisideda prie verslo.Manau kad, ir jiems reikalinga parama.

Kaunietis

Verslui sutinku reikia .Kainų staigus šuolis irgi verslininkų,prekybininkų atliktas, kas tai įvertins.Kaip su neįgaliaisiais ir pensininkai ar kas numatoma šiame plane .Kainas sakė premjeras reguliuos ,kai nueini į parduotuve matosi kaip reguliuojamos ,ne į ta puse.Verslai daugumoje privatūs ir pelnu su darbuotojais nesidalina.O kaip iškyla nenumatytos išlaidos, ar jie neturi tam rezervo kaupti?.Pensininkai ir neįgalūs tartum ir neegzistuoja?Jie negandų užgrūdinti išgyvens ,kaip kam pavyks ,ar ?.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS