VŠT valdybos pirmininku išrinktas P. Saltonas | Diena.lt

VŠT VALDYBOS PIRMININKU IŠRINKTAS P. SALTONAS

  • 1

Centralizuotai šilumą ir karštą vandenį sostinės gyventojams tiekiančios bendrovės Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) valdybai naują ketverių metų kadenciją pirmininkaus vėjo parkų vystytojos „Amberwind“ vadovas Paulius Saltonas.

Penkių narių valdybą sudaro trys nepriklausomi nariai – ankstesnę kadenciją dirbę Eglė Čiužaitė, Vitalijus Orlovas bei šioje kadencijoje prie jos prisijungęs P. Saltonas, taip pat du akcininko – Vilniaus miesto savivaldybės – skiriami atstovai.

Šiuo metu paskirtas tik vienas akcininko atstovas – savivaldybės Teisės grupės vadovas Edvardas Varoneckas, tuo metu antrasis valdybos narys turėtų būti paskirtas vėliau.

„Bendrovė turi ambicingą ilgalaikę strategiją iki 2040 metų, tad viena iš pagrindinių valdybos funkcijų – padėti ją įgyvendinti ir taip prisidėti prie švarios ir efektyvios energetikos misijos“, – VŠT pranešime teigė savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

Pirmojo naujos kadencijos valdybos posėdžio metu išrinktas jos pirmininkas taip pat pirmininkauja Lietuvos vėjo elektrinių asociacijos tarybai.

VŠT gamina šilumos ir elektros energiją, tiekia šilumą ir karštą vandenį daugiau kaip 220 tūkst. Vilniaus namų ūkių bei įmonių, bendrovėje dirba 580 darbuotojų.

99,6 proc. bendrovės akcijų priklauso Vilniaus miesto savivaldybei.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tik

pavardes sulietuvintos darau prielaida kad tai zydai ir lenkai uzvalde /nasewilno/kaip kitaip ir naka uzblokavo kartu su E Vaitkum kuri rinksim i prezidentus ir Vaidui pritariu ir visiems kitiems geriems zmonems nepapirktiems kaip masiulis zydams ir zydelkoms galejo usiuko baluteje nuburbuliuot ir be sikasiaus /binoklio/ z=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS