„Akropoliuose“ prasideda „Jamam“ nuolaidų akcija | Diena.lt

„AKROPOLIUOSE“ PRASIDEDA „JAMAM“ NUOLAIDŲ AKCIJA

  • 5

Penktadienį prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ prasideda nuolaidų akcija „Jamam“. Daugiau nei 800 parduotuvių Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ dvi dienas taikys dideles nuolaidas daugeliui prekių.

„Jamam“ yra didžiausia ir daugiausiai pirkėjų sulaukianti mažmeninės prekybos akcija Lietuvoje, kurios metu „Akropolių“ lankytojai gali pasinaudoti didžiausiomis nuolaidomis ir plačiausiu prekių, kurias galima per „Jamam“ įsigyti pigiau, asortimentu. Matome, kad kasmet į „Jamam“ gausiai ateinantys pirkėjai vertina šią išskirtinę galimybę sutaupyti. Tai, kad „Jamam“ jau antrus metus vyksta 2 dienas, taip pat prisideda prie akcijos sėkmės - žmonės gali patogiau planuoti laiką apsipirkimui“, - sakė Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Indrė Česūnienė.

„Jamam“ dienomis prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ veikiančios parduotuvės atsidarys anksčiau nei paprastai ir lankytojų lauks nuo 9 val. ryto iki 22 val. vakaro. „Maxima XXX“ parduotuvė, kurioje „Jamam“ metu bus taikoma 40 proc.nuolaida drabužiams, avalynei, kosmetikai, žaislams, buitinei chemijai ir daugeliui kitų pramoninių prekių, taip pat didelės nuolaidos maisto prekėms, dirbs iki 23 val. vakaro.

„Jamam“ metu „Akropoliuose“ bus galima ne tik pasinaudoti nuolaidomis parduotuvėse, bet ir pigiau papramogauti - pavyzdžiui, bus taikoma 50 proc. nuolaida ,,Akropolio” ledo sesijoms, o ,,Forum Cinemas“ kino centruose bilietai į visus filmus kainuos nuo 5 eurų. Pirkėjų „Akropoliuose“ taip pat lauks trofėjų valandos, kurių metu parduotuvės taikys papildomas, dar didesnes, nuolaidas.

Nuo 2009-ųjų prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ tradiciškai rengiamos du kartus per metus - gegužės ir lapkričio mėnesiais. Pirmoji „Jamam“ nuolaidų akcija „Akropoliuose“ įvyko 2009 m. gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

a

Akropoliu "Jamam" iki Lenkijos parduotuviu kasdieniu kainu be akciju, dar toli. Pas mus kainas pakelia ir paskui akcija padaro :)

Tomas

As ir seip akro nemegstu, bet va sia diena vapsie ten nesirodau. Aviu ir avinu banda sulekia ir masto kad islosia. :D

M

Šventė kaimiečiams, mano kad kažką sutaupo, bet realiai tik išleidžia savo sunkiai uždirbtus pinigėlius visokiam menkaverčiams daiktams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS