Ant prarajos krašto atsidūrę sporto klubų atstovai nepasiduoda: treniruosimės prekybos centruose | Diena.lt

ANT PRARAJOS KRAŠTO ATSIDŪRĘ SPORTO KLUBŲ ATSTOVAI NEPASIDUODA: TRENIRUOSIMĖS PREKYBOS CENTRUOSE

  • 6

Apie tai, kad dėl karantino ribojimų tampa vis sunkiau išgyventi, garsiai kalba ne vienas smulkusis verslas. Ne išimtis ir sporto klubai – jie taip pat yra patekę į sunkumų gniaužtus. Tačiau vieno sporto klubo atstovai ėmėsi veiksmų – entuziastai nusprendė treniruotis didžiuosiuose prekybos centruose. Pasak jų, šiose vietose į žmonių susibūrimų ribojimus žiūrima atlaidžiau arba nežiūrima visai.

„Dėl karantino ribojimų neturime galimybės vykdyti savo veiklos sporto klubuose, negalimos net individualios treniruotės, Vyriausybė neina į dialogą, neatsako ir net neplanuoja svarstyti grąžinti sporto žmonėms. Treniruočių veiklai radome erdvę, kur į žmonių susibūrimų ribojimus žiūrima atlaidžiau arba nežiūrima visai. Nematome kitos išeities, kaip tik perkelti sporto klubo veiklą į didžiuosius prekybos centrus. Esame nauji Lietuvos sveikatingumo klubų asociacijos nariai, tad siekdami išlaikyti vienybę ir lygias teises mes rekomenduojame mūsų pavyzdžiu sekti ir kitus sporto klubus“, – rašoma sporto klubo „City Boxing“ feisbuko paskyroje. 

Sporto klubo atstovai pasipiktinimą ir neviltį išreiškė ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. Jie nemelavo – feisbuke pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti prekybos centre besitreniruojantys vyrai.

„Kadangi sportuoti salėje neturime galimybės, einu atlikti treniruotę prekybos centre ir skatinu pasekti mano pavyzdžiu ir kitus sporto klubus. Tai yra vienintelė galimybė mums išgyventi ir nebankrutuoti“, – vaizdo įraše kalbėjo sporto entuziastas.

Sporto klubai yra ant prarajos ribos. Nesame tikri, ar tikrai Vyriausybei tai rūpi.

„Sporto klubai yra ant prarajos ribos. Nesame tikri, ar tikrai Vyriausybei tai rūpi“, – svarsto sporto klubo atstovai.

Po vaizdo įrašu feisbuke pasipylė internautų komentarai. Panašu, kad žmonės palaiko tokią sporto klubo idėją.

„Super! Visomis keturiomis už jus“, – rašė Vaidas.

„Šaunuoliai, kada, kur renkamės? Prie Seimo iškart ar apšilimą „Maximoje“? – klausė Andrius.

„Puiki idėja! Palaikau ir raginu kasdien visų tipų mažus verslus rengti tokias akcijas ir dar masiškiau“, – palaikymo sveikatingumo sektoriaus atstovams negailėjo internautė Rasa.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Vika

Labai šauni akcija. Būtinai ateisiu pasportuot į prekybos centrą.gana jau laikyt uždarytus sporto aistruolius

Tik tinginiai be trenerio ir sporto klubo negali pasportuot - tiek sniego, stokite ant slidžių- ir oras grynas ir svetimo prakaito neuostysit

Bet ar neparodija

Kai Kauno dienai nekyla klausimu kodel Maximoi saugu ir galima , o kitur ne ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS