Atsinaujinusioje loterijoje „Teleloto“ – 135 tūkst. laimėtojų | Diena.lt

ATSINAUJINUSIOJE LOTERIJOJE „TELELOTO“ – 135 TŪKST. LAIMĖTOJŲ

  • 8

Praėjusią savaitę paskelbta žinia apie legendinės loterijos „Teleloto“ atsinaujinimą. Nuo kovo 7-osios žaidėjai jau gali įsigyti loterijos bilietų atsinaujinusiam žaidimui, o sekmadienį įvairaus dydžio piniginius laimėjimus pasidalino daugiau nei 135 tūkst. žaidėjų.

„Šio sekmadienio laimėtojų skaičius išties įspūdingas. Kampų laimėjimai, laimimi užbraukus 4 lentelės kampuose esančius skaičius, atiteko net 124 356 žaidėjams. Taip nutiko dėl to, jog laidos metu išriedėjo net 14 mėlynos ir 12 žalios spalvos kamuoliukų iš 15 galimų. Turime ir daugiau nei 11 tūkst. eilutės ir įstrižainių laimėtojų“, – džiaugiasi marketingo vadovė Renata Mozuraitė.

7 žaidėjai taip pat pasidalino „Teleloto“ Didįjį prizą – beveik 24 tūkst. eurų. Iš viso šiame žaidime vien lentelės laimėtojai pasidalino daugiau nei 315 tūkst. eurų.

Žaidėjams taip pat atiteko studijos laimėjimai ir „Teleloto“ Kaziuko mugės prizai – 5 „Škoda Karoq“ automobiliai ir 500 daiktinių prizų.

„Laimėtojų skaičius labai priklauso nuo išriedėjusių kamuoliukų, todėl kartais jų būna 30 tūkst., o kartais – 60 tūkst. Visgi tokio didelio laimėtojų skaičiaus kaip šią savaitę neturėjome jau seniai. Sveikiname visus laimėtojus ir tikimės, kad „Teleloto“ atsinaujinimas padės dar dažniau džiaugtis didesniais laimėjimais“, – teigia R. Mozuraitė.

Kaip priminė R. Mozuraitė, jau šį sekmadienį, kovo 14 d., „Teleloto“ žaidėjai dalyvaus atsinaujinusiame žaidime.

Nuo šiol mažiausia Aukso puodo suma, kurią bus galima laimėti – 400 tūkst. eurų. Anksčiau tai buvo 200 tūkst. eurų. Auksinis kamuoliukas, sulig kuriuo galima laimėti Aukso puodą, bus nebe 47-as, o 48-as, tad išaugs ir pagrindinio prizo laimėjimo tikimybė.

Atsinaujinus loterijai taip pat išaugs „Teleloto“ Didysis prizas, laimimas kiekvieną sekmadienį, kai Aukso puodas lieka augti.

Padažnės ir „Teleloto“ kampų, eilutės bei įstrižainių laimėjimai. Šie žaidimai bus pratęsiami iki 40 kamuoliuko. Taip pat padidės ir sumos, laimimos užbraukus kampus, eilutę ir įstrižaines.

Žaidėjų laukia ir nauja galimybė laimėti. Kai bus laimimas loterijos Aukso puodas, 1000 eurų laimėjimai atiteks ir visiems žaidėjams, kuriems iki Aukso puodo laimėjimo bus likę užbraukti vieną langelį.

„Loterijos šūkis jau kurį laiką skelbia, kad žaisim, kol laimės visa Lietuva. Būtent tai ir norime padaryti – visiems „Teleloto“ žaidėjams padovanoti dar daugiau ir didesnių laimėjimų. Tai ir laimėjimų keliamas džiaugsmas – svarbiausia loterijos, su kuria užaugo ne viena karta lietuvių, misija“, – sako R. Mozuraitė.

„Teleloto“ bilieto lentelėje reikia užbraukti 25 kamuoliukus iš 75 galimų. Užbraukus visą lentelę laimimas Aukso puodas arba antras pagal dydį laimėjimas, Didysis prizas.

Kamuoliukus kiekvieną sekmadienį ridena šio žaidimo vedėjai iki tol, kol žaidėjai laimi Aukso puodą ar Didįjį prizą. Kaskart skiriasi ne tik laimingi skaičiai, bet ir kamuoliukų, reikalingų norint užbraukti visą bilieto lentelę, kiekis.

25-ąjį gimtadienį švenčianti loterija „Teleloto“ šiemet savo gerbėjams žada ir dar daugiau naujienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Vile

Jeigu ne tie usai, pagalvotum,kad mama sunu apsikabino. Labai jau neiprastas vaizdas,kai jie kartu. Nors kartu jau seniai,bet... Renata tokia grazi moteris ir siaip labai faina, o issirinko vyruka,kuris turi daug kompleksu ir tikrai nera gerietis. Bet cia jos reikalas.

LKL

Tai jūs parašykit kiek tie "laimėtojai"sukišo pinigų už bilietus ir kiek atsiėmė,tada ir pasimatys ar laimėjo,ar pralaimėjo.Kiek jūs ten beatsinaujintumėt niekada tas atsinaujinimas nebus lošėjo naudai,visa tai tik mėginimas pritraukti kuo daugiau kvailių atiduoti savo pinigus.Ir iš vis kas ten pas jus per laimėjimai,nuperkat keletą kibirų,kurias vadinat mašinom o visa kita tai visiškas šlamštas po eurą ar po duir tai juns atrodo išlošimai,man atrodo kad ne,tai paprasčiausias patiklių žmonių apiplėšimas.Tai vot toks jūsų buvęs ir atsinaujinęs Teleloto,čia net tikėtis nėra ko,už tai kad nieko doro nėra.vien tik žmonių mulkinimas.

pensininkė

ar galima sakyti kad tai laimėjimas jei laimi 1 ar 2 eurus juk tik bilieto atsipirkimas reiškia bent nepatyrei nuostolio bet neatsiperka dabar net nei tas bilietas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS