Atsirado kaunietė, laimėjusi „Teleloto“ Aukso puodą | Diena.lt

ATSIRADO KAUNIETĖ, LAIMĖJUSI „TELELOTO“ AUKSO PUODĄ

  • 1

350 000 Eur „Teleloto“ loterijoje laimėjusio bilieto paieškos – baigėsi. Praėjus beveik trims savaitėms nuo laimingo žaidimo, su loterijos atstovybe pagaliau susisiekė jo savininkė. Pasirodo, visą šį laiką šešiaženklės sumos vertas bilietas tiesiog kabėjo prisegtas prie kaunietės šaldytuvo.

Apie paiešką nieko negirdėjo

196-as „Teleloto“ Aukso puodas laimėtas dar vasario 18 dieną. Jame buvusius 700 000 Eur pasidalino du laimingi bilietai.

Vieną iš jų pirko šiaulietis, kuris susisiekė iškart po žaidimo ir pasakojo, jog bilietas – tai dovana žmonai Valentino dienos proga.

O kas tapo antru laiminguoju, iki šiol buvo nežinoma.

„Sistemoje matėme, kad laimingas bilietas pirktas vasario 14 dienos pavakarę, prekybos centre „Norfa“, Šiaurės pr. 44, Kaune. Apie tai skelbėme socialiniuose tinkluose, naujienų portaluose, galiausia pasirodė net reportažas žiniose“, – ko ėmėsi, siekdami atrasti laimėtoją, pasakojo „Teleloto“ prekės ženklo vadovė Jurgita Petraitienė.

Deja, beveik televizoriaus nežiūrinčią ir mažai internete laiko leidžiančią kaunietę paieškos aplenkė.

„Pastarosiomis savaitėmis labai daug dirbau, niekam nebuvo laiko. Galiausiai gavau laisvadienį ir taip sutapo, kad į svečius užsuko sūnus. Jo ir paprašiau patikrinti susikaupusią krūvą magnetuku prie šaldytuvo prisegtų bilietų“, – kaip sužinojo apie aplankiusią sėkmę, pasakojo „Teleloto“ žaidėja.

„Teleloto“ nuotr.

Bilietą laimėtojos sūnus tikrino du kartus. Pakvietęs prie ekrano mamą – pakartojo dar dukart. Sūnus paskambino ir į loterijos atstovybę.

„Man pačiai pradėjo drebėti rankos, būčiau nesurinkusi numerio“, – juokėsi daugiau nei ketvirtį milijono eurų laimėjusi kaunietė.

Kaunietės ir šiauliečio pasidalintas Aukso puodas – jau antras pagrindinis loterijos prizas, laimėtas 2024-aisiais. Sausio 14 dieną visą savo bilieto lentelę ties Auksiniu kamuoliuku užbraukė ir pusę milijono eurų susižėrė vienas Vilkaviškio gyventojas.

Iš viso per šiuos, vos trečią mėnesį skaičiuojančius metus „Teleloto“ loterijoje laimėta jau daugiau nei 3,3 milijono eurų ir 13 automobilių.

GALERIJA

  • Atsirado kaunietė, laimėjusi „Teleloto“ Aukso puodą
„Teleloto“ archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipedietė

Kokias pasakas rašote?Aišku ir taip iš kur atsirado.Laikas baigti tas loterijas,gėda kvailinti žmones.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS