„Kautra“ atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus | Diena.lt

„KAUTRA“ ATNAUJINA PAPILDOMUS TARPMIESTINIO SUSISIEKIMO MARŠRUTUS

Nuo antradienio keleivių vežėja „Kautra” atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus.

Susisiekimas tarpmiestiniais autobusais bus atnaujintas su Taurage, Šilale, Raseiniais, Kupiškiu, Kelme, Šakiais. Esant palankioms sąlygoms, daugiau maršrutų atnaujinti planuojama nuo kitos savaitės.

Pasak įmonės generalinio direktoriaus Lino Skardžiuko, maršrutai grąžinami ir į mažesnius miestus.

„Atnaujiname maršrutus ir tomis kryptimis, kuriomis esame vienintelis vežėjas. Į Šiaulius pro Šiluvą ar į Biržus pro Anykščius, be mūsų, daugiau niekas nevažiuoja. Ten žmonės neturi kuo daugiau keliauti. Jaučiame pareigą sugrąžinti susisiekimą su šiais miestais“, – pranešime sako jis.

Lygindami pirmų dviejų savaičių keleivių skaičius vežėjai mato didesnį keleivių judėjimą.

„Jei lyginsime antrosios savaitės keleivių srautus su pirmąja, turime apie 35 proc. keleivių augimą“, – sakė L. Skardžiukas.

„Kautra” marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas Eltą informavo, kad dėl autobusais važiuojančių asmenų saugumo ir toliau bus parduodama perpus mažiau bilietų, nei yra vietų autobuse.

„Neplanuojame nieko keisti, nes saugumas yra prioritetas. Šiuo metu stebime situaciją (...). Buvo tokių atvejų, kai planavome, kad važiuos mažesnis autobusas, bet pasitaikė toks variantas, kai maršrute į Klaipėdą keliavo 17 keleivių 19 vietų autobuse, tai tiesiog pakeitėme autobusą į didesnį“, – Eltai sakė M. Sakalauskas.

Jo teigimu, daugiau maršrutų bus pridedama, atsižvelgiant į šalyje vyrausiančią situaciją dėl koronaviruso suvaldymo. Visgi, kaip sakė jis, šiuo metu važiuoja tik 17 įmonės autobusų, kai iš viso jų – daugiau nei 300.

Nuo balandžio vidurio „Kautra“ atnaujino susisiekimą tarpmiestiniais autobusais. Autobusai vėl pradėjo kursuoti tarp didžiųjų šalies miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Alytaus.

M. Sakalauskas anksčiau Eltai sakė, kad asmenys, kurie piktybiškai nedėvi kaukės ar kitaip nedengia veido zonos, į autobusus nėra įleidžiami.

GALERIJA

  • „Kautra“ atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus
  • „Kautra“ atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus
  • „Kautra“ atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus
  • „Kautra“ atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo maršrutus
„Kautros“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Visų pirma

muškit žemyn kainas ir atsisakykit senų pasmirdusių pelėsinių autobusų.Į Lenkiją pigiau nuvažiuot nei iš Klaipėdos į Vilnių ar Kauną

SUSIJUSIOS NAUJIENOS