„Centinos“ vamzdynų avarinė tarnyba: pagalba visą parą | Diena.lt

„CENTINOS“ VAMZDYNŲ AVARINĖ TARNYBA: PAGALBA VISĄ PARĄ

  • 0

„Realiai visą parą dirbanti avarinė tarnyba“, – taip save pristato specializuota komunalinių paslaugų įmonė „Centina“ ir taip ją rekomenduoja pagalbos kreipęsi ir iš bėdos po kanalizacijos avarijos greitai išvaduoti klientai. Prireikus pagelbstima ir vandentiekio vamzdynų avarijų atvejais.

Avarinė paslauga

Kanalizacijos avarijos – visuomet netikėtos ir labai nemalonios, jau nekalbant apie finansinius ir laiko nuostolius.

Nelaimės laiko ir vietos nesirenka. Todėl bendrovė dirba ir vakarais, ir naktimis, ir savaitgaliais, šventinėmis ir paprastomis dienomis. Po pagalbos skambučio Kaune atvykstama per valandą ir greičiau. Vamzdynus įmonė remontuoja visoje šalyje.

Įvykus avarijai ar planinių vamzdynų remonto darbų profesionalūs įmonės meistrai atvyksta su modernia tinkamai sukomplektuota įranga.

Bendrovės „Centina“ specializacija – greitos, efektyvios ir ilgalaikės išeitys net ir iš itin sudėtingų situacijų.

Įmonės meistrai, pasitelkę savo patirtį ir profesionalią įrangą, problemas gali spręsti čia ir dabar. Jas nustatyti, lokalizuoti ir pašalinti.

Avarinės pagalbos paslauga pritaikyta komercinių pastatų, daugiabučių ir individualių namų savininkams, valdytojams, administratoriams.

Įmonės meistrai, pasitelkę savo patirtį ir profesionalią įrangą, problemas gali spręsti čia ir dabar. Jas nustatyti, lokalizuoti ir pašalinti.

 

Nebereikia griauti

Atrodytų, kur dar griovimo ar kasimo darbai ir visas su tuo susijęs chaosas, jeigu nepakanka vien tik išvalyti susidariusį kamštį, jeigu paaiškėja, kad pažeistas vamzdis.

Avarinės tarnybos „Centina“ atstovai ir šiuo atveju turi sprendimą. Kanalizacijos remontui naudojama CIPP LINER technologija leidžia suremontuoti kanalizacijos vamzdį panaudojant betranšėję technologiją, t. y. jo neatkasant, netraukiant iš sienos. Nesvarbu, ar vamzdis yra bute, name, ar driekiasi kieme, gatvėje ir kaip giliai jis yra.

CIPP LINER technologija leidžia nusidėvėjusius, prakiurusius, sulūžusius ar suskilusius vamzdžius suremontuoti iš vidaus nesumažinant jų pratekėjimo.

„Viduje vamzdžio instaliuojamas naujas sluoksnis. Tai padarome negriaudami sienų, neardydami mūro, nelauždami perdangų, betoninių grindų ar asfalto dangos. Įmonė turi naujausią įrangą ir technologiją, patyrusius meistrus šiam preciziškam darbui greitai ir kokybiškai atlikti“, – aiškino avarinės tarnybos „Centina“ technikas Ignas Krasauskas.

Aktualu: avarinės pagalbos paslauga pritaikyta komercinių pastatų, daugiabučių ir individualių namų savininkams, valdytojams, administratoriams. „Centinos“ nuotr.

Turima įranga leidžia remontuoti 50–500 mm skersmens vamzdynus. Nustačius gedimą ir išvalius vamzdį, jeigu jo diametras 50–160 mm, į jį instaliuojama dervose išmirkyta specialaus audinio kojinė, kuri prilimpa prie sienelių ir tampa nauju sluoksniu. Didesnio nei 160 mm diametro vamzdynai remontuojami klijuojant specialius stiklo pluošto lopus.

„Ši sudėtinga CIPP LINER technologija yra ypač patikima. Vamzdžio diametras sumažėja vos keliais milimetrais, bet naujasis sluoksnis tarnauja labai ilgai – suteikiame net 20 metų garantiją“, – teigė I. Krasauskas. Kartais darbai gali trukti kelias dienas, bet dažniausiai pakanka dienos.

Atkreipiame dėmesį, kad galinčių atkimšti ir išvalyti vamzdį yra daug, tačiau reta įmonė yra įvaldžiusi šią sudėtingą CIPP LINER technologiją. „Kaune net nežinome kitos įmonės, teikiančios tokią paslaugą smulkiems ir vidutiniams objektams“, – teigė įmonės atstovai.

CIPP LINER technologija leidžia prakiurusius ar įskilusius vamzdžius suremontuoti iš vidaus, jų neardant kieme, negriaunant sienų.

 

Profilaktika – ir vamzdynams

Jeigu norite išvengti avarinių situacijų, būtina vamzdynų profilaktika. Specialistai rekomenduoja kartą per metus išvalyti virtuvinę kanalizacijos trasą ar namų ūkio vamzdyną.

Viena „Centinos“ paslaugų – vamzdynų būklės, gedimų nustatymas ir diagnostika. Čia pat identifikuojama avarijos priežastis arba jai dar neįvykus nustatoma vamzdynų būklė. Paprasčiau nelaimei užbėgti už akių, nei tvarkyti jos padarinius.

Išvalytas vamzdynas apžiūrimas kažkuria iš septynių turimų įvairaus dydžio RAUSCH, REMS vaizdo kamerų. Jos siekia 60 m atstumą. Kameros objektyvas sukasi 360° kampu, tad atidžiai apžiūrimas visas vamzdis.

Šiomis ir kitomis „Centinos“ paslaugomis jau naudojasi nemažai komercinių pastatų, daugiabučių, individualių namų savininkų ir administratorių.

Kada verta sunerimti?

Vieni signalų apie vamzdynų problemas – blogas kvapas namuose, dažnai kemšasi kanalizacija, drėksta sienos.

„Atvažiavę nustatome priežastis ir jas pašaliname. Pavyzdžiui, blogas kvapas gali jaustis dėl įtrūkusio kanalizacijos vamzdžio“, – kalbėjo I. Krasauskas.

Prakiurus vandentiekio, šildymo ar kanalizacijos sistemos vamzdžiui grindyse, dažnai neaišku, kurioje vietoje yra problema. „Vamzdį užpildome specialiomis dujomis, kurios išeina pro prakiurusią vamzdžio vietą. Taip ją nustatome su tam skirtu įrenginiu“, – aiškino atstovas.

Jis akcentavo, kad vamzdžių valymas, diagnostika ir remontas atliekamas švariai ir tvarkingai. Vienas turimų įrenginių tinkamas plauti ir trapams, sifonams, skalbyklių ir indaplovių kanalizacijos atšakoms.

Aukšto slėgio plovimo įranga gali pasiekti ir reikiamas pastato ar kiemo dalis, net stoge esantį kanalizacijos alsuoklį.


 

 

Avarinė tarnyba Kaune visą parą tel. +370 632 77 776.

Dėl sudėtingų sprendimų visoje Lietuvoje kreipkitės tel. +370 620 16 844, +370 632 77 776 arba info@centina.lt.

Visas „Centinos“ teikiamas paslaugas ir platesnę informaciją apie jas rasite www.centina.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS