„Čili Pizza“ augimą užtikrino atnaujinti restoranai ir meniu | Diena.lt

„ČILI PIZZA“ AUGIMĄ UŽTIKRINO ATNAUJINTI RESTORANAI IR MENIU

  • 1

Bendrovės „Čili Pica“ pajamos 2019 m. pirmą ketvirtį augo 23 proc., palyginti su 2018 m. pradžia. Augimas fiksuotas ir visus praėjusius metus – palyginti su 2017 m., rezultatai geresni 12,5 proc. Tai nulėmė „Čili Pizza“ pokyčių paketas, kurį sukūrė ir įgyvendina Jonas Karosas kartu su seserimi Goda Karosaite, prisijungę prie bendrovės valdymo.

2018 m. „Čili Pizza“ baigė pajamas padidinusi nuo 15,8 mln. (2017 m.) iki 17,8 mln. eurų. Šiemet tikimasi dar didesnio pajamų augimo.

„Ambicingus tikslus keliame, matydami pusantrų metų rezultatus. Akivaizdu – pasiteisino mūsų sprendimas atnaujinti restoranus ir meniu bei kitos naujovės. Nors šiemet buvo pranešimų, kad restoranų rinka auga tik apie 3 proc., jie – ne apie mus. „Čili Pizza“ augimas – daugiau nei septynis kartus didesnis, vėl matome eiles savo restoranuose, kokios buvo prieš 10 metų“, – sako įmonės plėtros ir marketingo vadovas J. Karosas.

Jis išskiria tris pagrindines priežastis, lėmusias verslo pokyčius. „Pirma, sugriežtinome produktų kokybės reikalavimus tiekėjams, pagrindiniai mūsų ingredientai atkeliauja iš Lietuvos ūkininkų. Tai turėjo teigiamos įtakos maisto kokybei. Antra, padidinome patiekalų porcijas. Trečia, randame resursų mažinti patiekalų kainas, kai kiti jas tik didina“, – teigia J. Karosas.

Pasak G. Karosaitės, „Čili Pizza“ valdybos narės, klientai teigiamai įvertino ir restoranų interjero atnaujinimą bei aptarnavimo greitį. „Aplinką keitėme atsižvelgdami į Europos tendencijas. Pati gyvenu tarp Ispanijos ir Lietuvos, domiuosi tinklinių restoranų pokyčiais įvairiose šalyse. Labai svarbia užduotimi laikome ir greitą klientų aptarnavimą. Visus procesus virtuvėje ir salėje optimizuojame taip, kad žmonės savo užsakymus galėtų gauti taip pat greitai tiek pietų metu, tiek vakare, atėję pas mus su šeima ar draugais“, – sako G. Karosaitė.

J. Karoso teigimu, įmonė daug investavo ne tik į interjerą bei meniu atnaujinimą. „Esame lyderiai pagal restoranų skaičių, tampame ir kokybės lyderiais. Investicijų tempo nemažinsime ir šiemet. Pradedame diegti technines naujoves – savitarnos kasas, planšetinius kompiuterius salės darbuotojams ir kitus sprendimus. Turime atitikti aukštus klientų lūkesčius“, – pasakoja J. Karosas.

Bendrovė „Čili Pica“ Lietuvoje turi 39 „Čili Pizza“ restoranus (31 nuosavų ir 8 pagal franšizę), bendrovė yra „Čili holdings“ dalis. „Čili Holdings“ taip pat valdo antrines įmones „Gamtos virtuvė“, „Azijos skoniai“ ir Latvijos „Čilija Pizza“. Įmonių grupėje dirba 950 darbuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tai jūs jaunuoliai dviese viską padarėt? Nejuokinkit musyčių. O kur komanda? Kas jūs be jos? NULIAI!!! Smagu ant gatavo ateiti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS