D. Strombergas: „Omnitel“ pajamos stabilizavosi | Diena.lt

D. STROMBERGAS: „OMNITEL“ PAJAMOS STABILIZAVOSI

  • 1

Švedijos telekomunikacijų įmonių grupės "TeliaSonera" valdoma viena didžiausių mobiliojo ryšio paslaugų bendrovių "Omnitel" trečiąjį šių metų ketvirtį gavo 290 mln. Švedijos kronų (109 mln. litų) pajamų, beveik tiek pat kiek ir praėjusių metų liepą-rugsėjį, kai įmonės apyvarta siekė 291 mln. Švedijos kronų (109,4 mln. litų). Įmonės vadovas teigia, kad metų viduryje fiksuotas pajamų nuosmukis pasiekė dugną ir situacija jau stabilizavosi.

"Lietuvoje matomos telekomunikacijų rinkos mažėjimo tendencijos. Mes irgi smukome, bet dabar matome, kad pasiekėme dugną, ir trečiąjį ketvirtį matome akivaizdžius stabilizavimosi ženklus", - penktadienį žurnalistams sakė "Omnitel" prezidentas Danas Strombergas.

Įmonės vadovo teigimu, pajamos stabilizavosi dėl išaugusių mobiliųjų duomenų pajamų, kurios kompensavo smunkančias tradicinių telefonijos paslaugų pajamas, be to stabilizavosi situacija rinkoje.

"Pajamų iš duomenų augimas kompensavo tradicines pajamas. Antra, turime stabilesnę situaciją rinkoje nei pernai, kai vyko aršus kainų karas", - komentavo D.Strombergas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

aha

buvo vienas atpirkimo ozys, dabar atsiute toki pati tik nesnekanti lietuviskai... svedai daro bizni visur, visada ir bet kokiomis priemonemis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS