Dar vienas rekordinis laimėjimas – uteniškiui „Vikinglotto“ žaidėjui atiteko beveik 6 mln. eurų | Diena.lt

DAR VIENAS REKORDINIS LAIMĖJIMAS – UTENIŠKIUI „VIKINGLOTTO“ ŽAIDĖJUI ATITEKO BEVEIK 6 MLN. EURŲ

  • 4

Trečiadienio vakarą tarptautinėje loterijoje „Vikinglotto“ uteniškis laimėjo Aukso puodą su 5,8 milijono eurų.

Laimingasis bilietas, žaidėjui atnešęs 5 799 299,7 Eur, pirktas kovo 2-osios rytą, „Aibės“ tinklo parduotuvėje „Rašė“, esančioje J. Tumo-Vaižganto g. 17, Utenoje.

„Praėjo tik vos daugiau nei mėnuo nuo rekordinio, per visą Lietuvą nuskambėjusio laimėjimo, kai vilnietis susižėrė 24 milijonus eurų. O štai jau ir vėl galime sveikinti lietuvį, loterijoje tapusį multimilijonieriumi, – džiaugiasi „Vikinglotto“ organizatorės Lietuvoje „Olifėjos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas. – Vakardienos žaidime uteniškiui vienam atiteko pagrindinis loterijos prizas – Aukso puodas su beveik šešiais milijonais eurų. Didieji prizai, kurie sudarė po beveik 70 tūkstančių eurų, iškeliavo į Islandiją ir Norvegiją. Taip pat buvo laimėti ir tik Lietuvai skirti „5+1“ kategorijos prizai – po daugiau nei 9 tūkstančius eurų atiteko vilniečiui ir žaidėjui iš Vandžiogalos. Nors šiuo metu visi gyvename slogiomis nuotaikomis, vis tik gera matyti, jog loterijų dalyviams sekasi. Tikimės, jog netrukus džiugią žinią sužinos ir pats laimingasis uteniškis.“

„Olifėja“ naująjį Lietuvos milijonierių kviečia pirmiausia susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to jo bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Per pastaruosius dvejus metus tarptautinės loterijos multimilijonieriais pavertė net tris lietuvius. Uteniškį sėkmė aplankė praėjus beveik lygiai metams nuo kito rekordinio „Vikinglotto“ laimėjimo – 2021-ųjų vasarį vilnietis šioje loterijoje laimėjo 13 milijonų eurų. O šių metų sausį taip pat vilnietis, tik jau kitos loterijos – „Eurojackpot“ – žaidėjas, susižėrė visų laikų Baltijos šalių rekordinį laimėjimą – daugiau nei 24 milijonus eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Shkolnikas

Nu harosh jau пиздеиь

.

NETIKIU!!!

Ela

Dar vienas BLEFAS )))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS