Du specializuoti odontologijos centrai, priklausantys „InMedica grupei“, teiks paslaugas vienu vardu | Diena.lt

DU SPECIALIZUOTI ODONTOLOGIJOS CENTRAI, PRIKLAUSANTYS „INMEDICA GRUPEI“, TEIKS PASLAUGAS VIENU VARDU

  • 0

Nuo kovo 12 d. „InMedica grupei“ priklausantys du specializuoti odontologijos centrai, įsikūrę Vilniuje ir Kaune, paslaugas teiks nauju „VIC odontologijos klinikos“ pavadinimu. Bendro vardo suteikimas užtikrins dar aukštesnę paslaugų kokybę ir patogesnį bei greitesnį paslaugų prieinamumą pacientams.

„Plėsdami teikiamų odontologijos paslaugų spektrą „InMedica grupėje“ ir siekdami užtikrinti jų tęstinumą, 2020 m. pradėjome plėtrą – įsigijome klinikas Kaune ir Klaipėdoje, vėliau – Panevėžyje ir Vilniuje. Klinikas Vilniuje ir Kaune nuo šiol jungs vienas vardas. Ateityje planuojame ir tolimesnę odontologijos klinikų tinklo plėtrą“, – pasakoja Robertas Ivanauskas, „InMedica grupės“ odontologinės veiklos vadovas.

Du dešimtmečius veikianti „Vilniaus implantologijos centro klinika“ (A. Vivulskio g. 7, Vilnius) ir jau 15 metų – „Kauno implantologijos centras“ (Kalniečių g. 247, Kaunas) suvienija jėgas ir toliau sieks lyderystės integruojant gerąsias gydymo bei klientų aptarnavimo praktikas.

A. Vivulskio g. 7, Vilnius.                                                             Kalniečių g. 247, Kaunas. Partnerio nuotr.             

„Tokį sprendimą priėmėme norėdami užtikrinti vienodus aukštos kokybės standartus – taikomų gydymo metodų efektyvumą, specialistų profesionalumą ir aptarnavimo kultūrą. Specializuotų odontologijos klinikų sujungimas atvers platesnes galimybes „InMedica grupės“ klinikų pacientams, ir ne tik, gauti kokybiškas odontologijos paslaugas, įskaitant sudėtingas ortodontines, protezavimo, implantavimo bei vaikų odontologines procedūras su sedacija“, – sakė Robertas Ivanauskas.

Odontologijos paslaugas „InMedica grupės“ klinikų tinklas teikia jau daugelį metų. Šiuo metu pacientai jas gali gauti 65-iose „InMedica grupės“ klinikose 24-iuose šalies miestuose, iš jų – 5-iose specializuotose odontologijos klinikose, įskaitant „VIC odontologijos klinikas“. Esant poreikiui grupės odontologijos klinikose besigydantys pacientai gali kreiptis į specializuotas klinikas.

„VIC odontologijos klinikų“ interjeras. Partnerio nuotr.

„VIC odontologijos klinikose“ pacientais rūpinsis didesnė nei 100 specialistų komanda. Tarp jų medicinos mokslų daktarai, tarptautinių konferencijų pranešėjai, seminarų lektoriai, kurie savo žiniomis ir patirtimi dalinasi su Lietuvos ir viso pasaulio specialistais. Nuolatinis klinikos specialistų tobulinimasis nubrėžia aukštą profesionalumo kartelę, ką itin vertina pacientai.

Taip pat „VIC odontologijos klinikose“ pacientų komfortą užtikrins ne tik patyrę savo sričių specialistai, bet ir galimybė patogiai gauti visas reikiamas paslaugas po vienu stogu – nuo modernių rentgenologinių, kompiuterinės tomografijos tyrimų iki įvairių dantų gydymo procedūrų. Klinikose naudojant vienas pažangiausių technologijų teikiamos dantų chirurgijos, protezavimo, implantavimo, ortodontinio, periodontologinio, endodontinio, terapinio dantų gydymo, profesionalios burnos higienos ir vaikų odontologijos paslaugos.

Ką svarbu žinoti „VIC odontologijos klinikų“ pacientams?

Dėl pokyčių „Vilniaus implantologijos centro klinikos“ ir „Kauno implantologijos centro“ esamiems pacientams nereikia imtis jokių papildomų veiksmų.

„Pacientams neverta nerimauti dėl anksčiau suplanuotų vizitų ar procedūrų. Visose „VIC odontologijos klinikose“ jie ir toliau galės naudotis plataus spektro odontologijos paslaugomis, o juos pasitiks esami darbuotojai, gydytojai odontologai, kurie profesionaliai pasirūpins kiekvieno šypsenos sveikata“, – tikino R. Ivanauskas.

Rinkoje sparčiai augant odontologijos paslaugų poreikiui, aukščiausią jų kokybę ir toliau užtikrins patyrusi profesionalų komanda, kuri pelnė pacientų pasitikėjimą ir pripažinimą dėl nuolatinio tobulėjimo, lyderystės ir taikomų inovatyvių gydymo sprendimų. O „VIC odontologijos klinikų“ tinklą nuo šiol pacientai pažins iš atsinaujinusio logotipo ir vizualinio identiteto.

„VIC odontologijos klinikos“ – PATIRTIS. KOKYBĖ. LYDERYSTĖ.

A. Vivulskio g. 7 , Vilnius, tel. +370 604 16118;

Kalniečių g. 247, Kaunas, tel. +370 377 75070.

GALERIJA

  • Du specializuoti odontologijos centrai, priklausantys „InMedica grupei“, teiks paslaugas vienu vardu
  • Du specializuoti odontologijos centrai, priklausantys „InMedica grupei“, teiks paslaugas vienu vardu
  • Du specializuoti odontologijos centrai, priklausantys „InMedica grupei“, teiks paslaugas vienu vardu
  • Du specializuoti odontologijos centrai, priklausantys „InMedica grupei“, teiks paslaugas vienu vardu
„VIC odontologijos klinikų“ archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS