„European Merchant Bank“ mini 5-erių metų gimtadienį | Diena.lt

„EUROPEAN MERCHANT BANK“ MINI 5-ERIŲ METŲ GIMTADIENĮ

  • 0

Šių metų gruodžio 14 d. skaitmeninis bankas „European Merchant Bank“ („EMBank“) švenčia 5-ąjį gimtadienį. 2018 m. specializuoto banko licenciją gavusi bendrovė yra trečia, kuriai Lietuvoje buvo suteikta tokia licencija.

Nuo banko įkūrimo pradžios „EMBank“ aktyviai prisideda prie smulkaus ir vidutinio verslo augimo Lietuvoje ne tik finansavimu, konsultacijomis, bet ir dalindamiesi naudingomis įžvalgomis.

„Minint svarbią banko sukaktį, visų pirma, noriu padėkoti mūsų klientams, kurie renkasi mus savo partneriais. Kasmet didėjantis „EMBank“ klientų skaičius įrodo, kad rinkoje esame vertinami ir reikalingi. Aktyviai bendradarbiaujame tiek su smulkiuoju ir vidutiniu verslu, tiek su „fintech“ bendrovėmis. Šiuo metu jau turime apie 2 tūkst. klientų. Taip pat noriu išskirti mūsų komandą, kurią sudaro 70 darbuotojų. „EMBank“ kolektyve dirba savo sričių profesionalai, turintys gilias žinias ne tik bankininkystės srityje, bet ir gerai išmanantys, kuria kryptimi žengia naujosios technologijos. Ši puiki kombinacija leidžia pasiūlyti smulkiam ir vidutiniam verslui išskirtinius produktus. Pavyzdžiui, galimybę kai kuriomis banko paslaugomis naudotis nemokamai, apyvartinio kapitalo paskolas su 0 proc. marža 3 mėnesių laikotarpiui ir kitas. Planuojame ir toliau plėsti komandą, pristatyti rinkai daugiau inovatyvių produktų, investuoti į rizikos valdymo ir kontrolės sistemas, partnerių rato didinimą, gerinti paslaugų procesus. Siekiame, kad mūsų klientai gautų aukščiausios kokybės paslaugas“, – sakė „EMBank“ generalinis direktorius Sarp Demiray.

Siekiame, kad mūsų klientai gautų aukščiausios kokybės paslaugas.

„EMBank“ stebėtojų tarybos pirmininkas Ekmel Cilingir pridūrė, kad bankui itin svarbi ir švietėjiška veikla, padedanti smulkiam ir vidutiniam verslui perprasti įmonių valdymo, klientų paieškos, pinigų, rizikos valdymo subtilybes. Todėl „EMBank“ daug skiria dėmesio švietėjiškam turiniui ir jo sklaidai, kuri būtų naudinga augantiems verslams.

Verta paminėti, kad „European Merchant Bank“ yra aktyvus Lietuvos „fintech“ ekosistemos narys, garsinantis šalį užsienyje. Šiais metais „EMBank“ skirtas reikšmingas įvertinimas tarptautiniame tyrime „The State of Banking-as-a-Service in the UK & Europe“. Bendrovė pateko tarp geriausių finansinių įstaigų Europoje, teikiančių bankininkystę, kaip paslaugą („BaaS“, angl. Banking as a Service).

Nuo bendrovės įkūrimo pradžios „EMBank“ veikla grįsta skaidrumu, inovatyvumu, bendradarbiavimu ir pasitikėjimu. Bankas siekia tapti smulkiojo ir vidutinio verslo bei „fintech“ įmonių partneriu, padedančiu įmonėms augti sparčiau.

„European Merchant Bank“ turi Europos centrinio banko (ECB) išduotą licenciją ir yra SEPA, SWIFT ir TARGET2 narys. Bankas priima indėlius, teikia apyvartinio kapitalo ir investicines paskolas, lėšų pervedimo ir kitas įprastas paslaugas, išskyrus investicines paslaugas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS