„Eurovaistinė“ linki olimpiečiams sėkmingų startų! | Diena.lt

„EUROVAISTINĖ“ LINKI OLIMPIEČIAMS SĖKMINGŲ STARTŲ!

  • 0

Liepos 23 d. prasidėjo Tokijuje, Japonijoje, šiais metais vykstanti Vasaros olimpiada. Išleisdami olimpiečius į šį laukiamiausią metų sporto renginį, „Eurovaistinės“ profesionalai linkėjo geriausių patirčių, sėkmingų startų ir žinojimo, kad juos palaiko visa Lietuva.

„Eurovaistinė“ yra oficiali Lietuvos olimpinės komandos vaistinė. Vykstant svarbiausiam sporto renginiui – olimpinėms žaidynėms – sportininkams dažnai prireikia įvairių priemonių iš gydytojų sudaryto medicininių priemonių sąrašo, todėl prie partnerių prisijungusi vaistinė palengvino sportininkų pasiruošimą olimpinėms žaidynėms ir išlydėjo juos pilnomis vaistinėlėmis.

„Mums, kaip įmonei, rūpi visuomenės aktyvumas, gera savijauta, tikim, kad bendras visų lietuvių palaikymas žaidynėse suteiks gausybę gerų emocijų. Jeigu sirgti – tai tik už Lietuvą“, – sako „Eu­ro­vais­ti­nės“ komunikacijos vadovė Laura Bielskė.

„Džiaugiamės savo partnerių būryje turėdami profesionalius vaistininkus. Mūsų bendradarbiavimas palengvino LTeam komandos pasirengimą didžiausiam pasaulio sporto renginiui“, – akcentuoja Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Olimpiada tęsis iki rugpjūčio 8 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS