„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką birželį galite įsigyti pigiau? | Diena.lt

„EUROVAISTINĖ“ PRISTATO SVEIKAS KAINAS: KĄ BIRŽELĮ GALITE ĮSIGYTI PIGIAU?

  • 0

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

„Sugrįžus vasariškiems karščiams labai svarbu pasirūpinti savo širdimi, taip pat aprūpinti organizmą reikalingais mineralais, kuriuos prarandame kartu su prakaitu. Ir, žinoma, vasarą įsibėgėja grilio sezonas, todėl svarbu pasirūpinti savo žarnyno veikla ir virškinimu ne tik vaistinėlę papildant vaistiniais preparatais, bet ir papildomai vartojant gerąsias bakterijas, probiotikus. O taip pat dėl gerų orų nusprendusiems sportuoti lauke patariama fizinę veiklos aktyvumą didinti palaipsniui, kad išvengtumėte traumų, taip pat galima papildomai vartoti maisto papildus sąnariams ir kremzlėms“, – patarė „Eurovaistinės“ vaistininkas Mindaugas Rutalė.

Kuo svarbiausia pasirūpinti birželį?

Pasirūpinkite žarnynu. Vartojant antibiotikus, keliaujant arba netinkamai maitinantis gali pakisti žarnyno mikrofloros pusiausvyra. Tokiais atvejais galima vartoti maisto papildą OLVEL BACTO 7, kuris gali padėti kasdienę mitybą papildyti 7 gyvybingų bakterijų porūšiais.

Nervų sistemai, nuovargiui mažinti, raumenims. Maisto papildas BIOMAGNESIUM gali padėti palaikyti energiją, nervų sistemos veiklą bei raumenų ir psichologinę funkcijas.

Širdžiai. Norint palaikyti normalią širdies funkciją ir kraujotaką patariama vartoti maisto papildą CARDIOACE.

Plaukų, odos, nagų grožiui. Maisto papildas GREENIFY COLLAGEN BEAUTY SHOTS gali padėti išsaugoti plaukų, odos ir nagų grožį, palaikyti normalią plaukų ir odos pigmentaciją, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, stiprinti imunitetą bei mažinti nuovargio jausmą.

Sąnariams, kremzlėms, kaulams, odai, raumenims. Norint juos sustiprinti, galima vartoti maisto papildą ATLANT, į kurio sudėtį įeina kolagenas, gliukozaminas ir kalcio kompleksas su vitaminu C.

Nuo rėmens. Jeigu susiduriate su trumpalaikiais refliukso simptomais kaip rėmuo ir rūgšties atpylimai, galite vartoti nereceptinį vaistinį preparatą NOLPAZA.

Nuo skausmo ir karščiavimo. Atsiradus lengviems ar vidutiniams galvos, dantų, mėnesinių, raumenų ir sąnarių skausmams, karščiavimui, galima vartoti nereceptinį vaistinį preparatą IBUPROM 400MG.

Nuo alergijos. Nereceptinis vaistinis preparatas ACETERIN EXPRESS gali būti vartojamas norint palengvinti sezoninio ir nuolatinio alerginio rinito simptomus, taip pat lėtinius alerginius išbėrimus.

Kepenims. Nereceptinis vaistinis preparatas CARSIL gali būti vartojamas kaip papildoma priemonė esant toksiniam kepenų pakenkimui ir sergant lėtiniu kepenų uždegimu arba ciroze.

Esant magnio trūkumui. Nereceptinis vaistinis preparatas MAGNE B6 skirtas magnio trūkumo sukeltų simptomų gydymui. Tai gali būti nervingumas, nerimas, nuovargis, nedideli miego sutrikimai, mėšlungis, dilgčiojimo pojūtis.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS