„Friedricho pasaže“ aidi mažųjų lankytojų juokas | Diena.lt

"FRIEDRICHO PASAŽE" AIDI MAŽŲJŲ LANKYTOJŲ JUOKAS

  • 0

Kaip ir kiekvieną vasarą, sekmadieniais "Friedricho pasaže" organizuojamos smagios popietės vaikams. Birželį prasidėjęs vasaros renginių vaikams ciklas jau įgavo pagreitį. Vaikučius ir jų tėvelius sekmadienį po pietų pasitinka mėgstamiausi vaikų personažai, vaikiškos dainelės ir, be abejo, žaidimai.

Per birželio mėnesį mažieji pasažo lankytojai jau buvo užimti Geležinio žmogaus, Žmogaus voro ir kitų superherojų, šnipų, meškino Loco, išprotėjusių mokslininkų. Visus likusius sekmadienius "Friedricho pasažas" ir toliau siūlys vaikučiams skirtingas užsiėmimų temas, todėl progų pabūti su šeima dar tikrai bus.

Kur daugiausia paukščių čiulbėjimo, tigrų, dramblių bei kitų gyvūnų balsų... Žinoma, kad džiunglėse. Vaikučiams – tai puiki proga susipažinti su tikruoju džiunglių pasauliu. Vos tik įžengus į džiunglių platybes, vaikučiai bus papuošti džiunglių gyvūnų kaukėmis ir apdovanoti puikiais prisiminimais.

Svečiuose bus laukiama ir geriausia vaikų draugė – Kakė Makė, kuri turbūt viena linksmiausių, išradingiausių, draugiškiausių herojų, išmokysianti vaikus išradingų žaidimų ir iškrėsianti keletą išdaigų. Be viso to, planuojama ir miško šventė, kur vaikai sužinos grybų ir augalų pavadinimus.

"Jau tradicija tapo, kad nemokamos vaikų popietės skirtos šeimyniškumo ugdymui. Į svečius šią vasarą atvyks ir kitų "Linksmo lagamino" personažų, tad tikimės, kad sekmadienio popietės paskatins vaikučius ir tėvelius leisti laiką kartu, mokytis, žaisti, pažinti kuo daugiau naujų temų" – sakė "Friedricho pasažo" rinkodaros vadovė Laura Ūselytė. Vaikų vasaros renginukai vyksta "Friedricho kiemelyje", o jei oras nelepina šiluma, tada Friedricho smuklėje nuo 13 iki 15 val. Visi renginiai – nemokami.

Už laimingą vaikystę ir smagų laiką "Friedricho pasaže"!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS