Per gimtadienį – 20 tūkst. eurų momentinės loterijos „Už Žalgirį!“ laimėjimas | Diena.lt

PER GIMTADIENĮ – 20 TŪKST. EURŲ MOMENTINĖS LOTERIJOS „UŽ ŽALGIRĮ!“ LAIMĖJIMAS

  • 1

Laimėjimai loterijoje visada puikiai nuteikia, o jeigu aplanko per gimtadienį – emocijos dar labiau sustiprėja. Būtent taip nutiko Juzefai ir Vilniaus, kuri momentinėje loterijoje „Už Žalgirį!“ laimėjo pagrindinį prizą – 20 tūkst. eurų.

Laimingas bilietas patraukė dėmesį

Virėja dirbanti Juzefa iš Vilniaus mėgsta nusipirkti loterijos bilietų. Loterija – smagi pramoga, o Juzefa mėgaujasi kiekvienu laimėjimu, ir dviejų eurų, dešimties eurų ar 20 tūkst. eurų. Jai svarbiausias – laimėjimo džiaugsmas.

„Nusiperku po keletą įvairiausių loterijų bilietų, nes mėgstu laimėjimus. Kiekviena laimėta suma – puikiai nuteikia. Dabar jau kurį laiką sėkmę bandžiau „Už Žalgirį!“. Vis laimėdavau po keturis ar dešimt eurų, todėl ir pirkau būtent šios loterijos bilietus“, – sako laimėtoja.

Laimingą „Už Žalgirį!“ bilietą Juzefa įsigijo visiškai atsitiktinai. Stovėdama prie kasos prisiminė, kad jau seniai nežaidė momentinėje loterijoje.

„Stovėjau prie kasos ir pasižiūrėjusi į bilietų stovą pagalvojau, kad jau reikėtų nusipirkti loterijos bilietą. „Už Žalgirį!“ bilietas, kurį paėmiau, buvo šoktelėjęs į viršų, šiek tiek iškilęs virš kitų šios loterijos bilietų“, – pasakoja vilnietė.

Paklausus, ar tai galėtų būti jos sėkmės ženklas, moteris teigė, kad neturi sėkmės ženklų ar nuojautos, todėl įsigydama bilietą net nepagalvojo apie galimą laimėjimą.

Nepatikėjo iki pat laimėjimo atsiėmimo

Laimėjimą Juzefai atnešė skaičiumi „73“ pažymėtas simbolis. Pamačiusi laimėjimo dydį žaidėja nepatikėjo savo sėkme.

„Laimėjimas buvo bilieto apačioje, devintoje eilutėje iš dešimties, todėl pamačiusi laimėjimo sumą tikrai pagalvojau, kad vaidenasi. Nepatikėjau, todėl iškart ėjau bilietą patikrinti į „Perlo“ terminalą. Ten sužinojau, kad tikrai laimėjau, tačiau pardavėja negalėjo pasakyti laimėjimo sumos. Tik paskambinusi į loterijos biurą ir gavusi patvirtinimą pradėjau stipriau tikėti, jog neįtikėtinai pasisekė“, – vis dar su nuostaba sako laimėtoja.

Moteris juokėsi, kad iki pat paskutinės minutės, kol nebuvo užpildyti visi laimėjimą liudijantys dokumentai, neleido sau patikėti laimėjimu. „Buvau tokia nustebusi, jog iki paskutinės minutės negalėjau patikėti. Vis dvejojau, ar neįsivėlė kokia nors klaida“, – dalinasi žaidėja.

Negana to, kad Juzefa įsitikino savo sėkme, moteris laimingą bilietą įsigijo per savo gimtadienį. Laimėjimu buvo sunku patikėti dar ir dėl to. Moters įsitikinimu, galimybė per gimtadienį laimėti pagrindinį loterijos prizą – tikrai pasitaiko labai retai.

„20 tūkst. eurų laimėjimas ir dar per gimtadienį. Man pačiai sunku patikėti savo istorija“, – juokiasi Juzefa.

Laimėtą sumą moteris investuos į naujo būsto remontą: „Sūnus neseniai man nupirko namą, todėl laimėjimą skirsiu jo remontui. Nuostabu, kaip viskas susidėliojo. Labai džiaugiuosi!“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Da

į sodininkus jos visus ten grinu oro tegul kviepoja ir susikuria tarpe savu komandas ,sesk broliuk po juosiu obuoliuka dosiu ir sedėdami mėtikite į dobiukes kamoli kad nereiktu užpakalio kilnoti ir šokinėti aplinkui olifejas ir piniga lupti jau iš ten kad duotu išlaikytiniams juk kito kelio nėra ir nebus ateititi, reikia pamiršti tas kruvas pinigu ir būti milijonieriais, užtenka megejiška kaše imkit ir kovokite iki apsišikimo, lakstykite jaunima trenirokite daugiau naudos tures jaunimas o seniams jau gana mulkinti, išolifejos žaidimo automatai kas diena šaukia naudos reklamose tokio bajerio, jau laikas eiti prie tvarkos juk ka parode mūsų olimpiečiai juk blynas baronka tuščia viena medaliuka sidabro ir tapardavė kaip netinkama sažine per sunki buvo, 10metu jokio olimpinio komiteto ir jokiu varžybu ir pinigu dalybu iš visur, o kada ivertins viska tada vartelius palengva atsukinėti ir žiūrėti, reikia ne folosofu o tvarkos megėju buriai turi eiti palengva nešti savo užtarnauta žavaigžde

SUSIJUSIOS NAUJIENOS