Gimtadienio proga atsinaujinusi Dainavos „Maxima“: gyventojai sutaupys ir laiko, ir pinigų | Diena.lt

GIMTADIENIO PROGA ATSINAUJINUSI DAINAVOS „MAXIMA“: GYVENTOJAI SUTAUPYS IR LAIKO, IR PINIGŲ

  • 3

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ Krėvės pr. 108, Kaune po trumpos pertraukos rugsėjo 14 d. atidarė modernią X formato „Maxima“ parduotuvę. Dainavos  gyventojai kviečiami užsukti įvertinti kiek ilgiau nei savaitę parduotuvėje vykusius pokyčius bei pasinaudoti atidarymo pasiūlymais.

Dar 2015 metais spalio mėn. atidarytoje, gyventojų pamėgtoje parduotuvėje apsipirkti patogu tiek Dainavos, tiek aplinkinių Kauno rajonų gyventojams, tad tikimasi, jog įvykę pokyčiai tikrai neliks nepastebėti. Pirkėjai galės rasti gausų šviežios lietuviškos mėsos ir sūrių asortimentą, praplėstas ir kruopščiai atrinktas sezoninių vaisių ir daržovių pasirinkimas – kaip iš močiutės daržo.

„Tai jau 166-oji atnaujinta „Maxima“ prekybos tinklo parduotuvė, kurioje pirkėjai savo pamėgtas prekes gali rasti pastebimai šviesesnėse, naujai išplanuotose erdvėse, kuriose ne tik dar lengviau orientuotis, bet ir paprasta rasti savo mėgstamus produktus. Šviežiomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje pirkėjų laukia ir didesnė kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija, padės dar gausesnė „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai atnaujintos parduotuvės asortimente gali rasti ir dar daugiau sveikuoliškų alternatyvų – be cukraus, gliuteno ir t. t.“, – pasakojo Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Taip pat parduotuvėje praplėstas ir išsinešti paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai atnaujintoje „Maximoje“ siūlomi supakuoti. Tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto gali įvertinti pasirinkto gaminio svorį ir kainą.

Pirmieji šios „Maxima“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes gali įsigyti net iki 50 proc. pigiau.

 

Sutaupyti laiko ir patogiai apsipirkti padės trys naujos savitarnos kasos – pirkėjai už įsigytas prekes atsiskaityti galės septyniose savitarnos ir trijose paprastose mokėjimo kasose. O iškilusius klausimus klientams padės spręsti juos gerai pažįstantys darbuotojai – 10 iš jų šioje „Maximoje“ dirba ilgiau nei penkis metus. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 25 darbuotojai. Ir vėl duris atvėrusi parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 8 iki 22 val.

Atšviežintos parduotuvės prekybinis plotas yra 1075 kv. m, o bendrasis plotas – 1751 kv. m.

Pirmieji šios „Maxima“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes gali įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete.

„Maxima“ parduotuvių formatų suvienodinimas – parduotuvių atnaujinimas – vyksta ne tik Lietuvoje, bet ir visų Baltijos šalių „Maximose“. Tai reiškia, kad net ir nuvykęs į Taliną, Rygą ar Liepoją pirkėjas tokios pačios kategorijos prekes ras jam įprastose parduotuvės vietose. Lietuvos, Latvijos ir Estijos parduotuvėse dauguma prekių bus adaptuotos vietinei rinkai, tačiau dalis bus tokios pačios – mėgstamos kavos ar įprastą veido kremą pirkėjai galės įsigyti net atostogaudami kaimyninėje šalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Buvo pensinyku drauge

Brangininkai patapo

Solostų vadas

Tikrai sutaupys, net neabejoju. Tik įmonė ir dievas galvoja apie mumis. Šventoji šviesa jiems kelrodis.

Milijardierius Mėmas \\\\\.../////

Laiko gal,tik ne pingų,uabagai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS