Griliui kviečia ruoštis „Maximoje“: čia visą vasarą laukia išskirtinis ir gausus pasirinkimas | Diena.lt

GRILIUI KVIEČIA RUOŠTIS „MAXIMOJE“: ČIA VISĄ VASARĄ LAUKIA IŠSKIRTINIS IR GAUSUS PASIRINKIMAS

  • 2

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ paruošė puikią naujieną grilio ir iškylų gerbėjams. Gegužę džiuginusias ir didelio populiarumo sulaukusias teminio Grilio mėnesio prekes pirkėjai nuo šiol, visą vasaros laikotarpį, galės ir toliau rasti lentynose – tarp jų ir kepimui paruošti zefyrai, duonos traškučiai, vytintos jautienos gabalėliai bei privataus prekės ženklo „Well Done“ išskirtinės grilio naujienos. Švieži ir marinuoti mėsos gaminiai, kepti paruošti sūriai ir daržovės, įvairūs padažai, užkandžiai bei gėrimai – gausus pasirinkimas laukia kiekvieno gardžioms vaišėms gryname ore nusiteikusio vasarotojo.

„Šviežutėliai ant grilio kepantys šašlykai ar dešrelės, daržovės, mėgstami užkandžiai ir gaivinantys vaisvandeniai – šiuos produktus galima rasti kone kiekviename gamtoje vykstančiame susibūrime. Stebėdami, kaip palankiai pirkėjai sutiko gegužę vykusį Grilio mėnesį, nusprendėme visą vasarą kviesti grilio mėgėjus į parduotuves, kur jų lauks platus prekių asortimentas už ypač geras kainas“, – sakė „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Šiltasis sezonas dar tik įsibėgėja, tad prieš akis – ne viena laukiama vasaros šventė. I. Trakimaitė-Šeškuvienė priduria, kad pirkėjų patogumui parduotuvėse bus galima rasti viską, ko ieško ir mėgstantys gaminti nuo nulio, ir norintys greitai paruošiamų vasariškų patiekalų bei tie, kurie mieliau renkasi leisti laiką namuose skanaudami mėgstamus užkandžius.

Išskirtinius Grilio mėnesio favoritus nuo šiol visada rasite lentynose

„Maximos“ atstovės teigimu, visą vasarą prekybos tinklo parduotuvėse pirkėjų lauks prekės, kurios buvo siūlomos išskirtinai gegužės mėnesį, tačiau sulaukus didžiulio susidomėjimo, jas nuspręsta įtraukti ir į reguliarų asortimentą. Įvairių skonių duonos traškučiai „Tuc“, iškyloms gamtoje kepti puikiai tinkantys zefyrai, vytintos jautienos gabalėliai – šiais produktais pirkėjai galės mėgautis visą vasarą.

 

„Maximos“ nuotr.

„Gegužės mėnesį pirkėjams pristatėme ir mūsų privataus prekių ženklo „Well Done“ griliui skirtas naujienas, kurios buvo akimirksniu pamėgtos. Marinuoti vištienos iešmeliai, sparneliai, šlaunelių mėsos šašlykai – kviečiame ir toliau mėgautis šiais, kepti jau paruoštais, mėsos gaminiais visą vasarą“, – kalbėjo I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Prie mėsos bei užkandžių nepamirštama ir daržovių

Apžvelgdama gegužę vykusio Grilio mėnesio rezultatus, I. Trakimaitė-Šeškuvienė pastebi, kad pirkėjai noriai išbandė produktus, kurie buvo siūlomi tik ribotą pasiūlymo laiką – dar neragautus tokių populiarių prekės ženklų kaip „Coca-Cola“, „Pringles“ ar „Tuc“ produktus, zefyrus ant iešmelių ir daugelį kitų.

„Maximos“ nuotr.

„Vertinant pirkėjų pasirinkimus iš reguliaraus prekybos tinklo asortimento, duomenys rodo, kad viena perkamiausių teminio Grilio mėnesio prekių gegužę buvo cukinijos. Populiariausių prekių dešimtuke taip pat rikiavosi pievagrybiai, virtos saldžiųjų kukurūzų burbuolės. Šie rezultatai dar kartą patvirtina, kad pirkėjai vis dažniau eksperimentuoja, ant grilio gamina daržoves ir ieško kitų alternatyvų mėsai“, – sakė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Rūpinamasi ir griliui įkurti būtinomis priemonėmis

Be to, prekybos tinklo atstovė pažymi, kad lankytojai aktyviai dairėsi ir sklandžioms iškyloms lauke reikalingų priemonių. Pavyzdžiui, degaus gelio gegužės mėnesį buvo parduota net 9 kartus daugiau lyginant su tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais.

„Maximos“ nuotr.

„Pastebime, kad produktus griliui pirkėjai aktyviausiai perka penktadieniais ir šeštadieniais. Džiaugiamės, kad parduotuvė neretai tampa tarpine stotele keliaujant poilsiauti ir susirenkant visus būtinus produktus bei priemones kokybiškam laikui su šeima, draugais. Tad ir toliau kiekvienam aktualias grilio bei iškylų prekes užtikrinsime visą prieš akis laukiančią vasarą“, – tikino I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Fui

Karvutes skriaudžia

Naikinama mūsų kalba

Maksima- LIetuvių valstybinės kalbo naikintoja. Viskas tik daugeliui nesuprantama anglų kalba, lietuviškų užrašų ieškokite su lupa... Neperku, neinu, ignoruoju. Ėskit patys savo pasmirusias, vandenyje išmirkytos mėsos gaminių "Vel done" pakuotes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS