Informacinės visuomenės plėtros komitetas turi naują vadovą | Diena.lt

INFORMACINĖS VISUOMENĖS PLĖTROS KOMITETAS TURI NAUJĄ VADOVĄ

  • 0

Informacinės visuomenės plėtros komiteto (IVPK) vadovo atrankos konkursą laimėjo Tomas Misevičius. Darbą jis pradės baigus patikrinimo procedūras, pranešė Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Ministrė Aušrinė Armonaitė sako, kad iš naujojo vadovo tikimasi sklandaus ir greito skaitmenizavimo politikos formavimo.

„Tikiu, kad naujasis vadovas, turėdamas solidžią vadovavimo patirtį ir prisidėjęs prie įmonių skaitmenizavimo, užtikrins sklandų ir operatyvų skaitmenizavimo politikos formavimą bei IT procesų kūrimą, diegimą ir jų valdymą“, – pranešime sako A. Armonaitė.

Telekomunikacijų bei elektronikos inžinerijos išsilavinimą turintis T. Misevičius anksčiau dirbo bendrovės „Kesko Senukai Lithuania“ IT direktoriumi, taip pat įmonių „Baltic Data Center“, „TEO LT“ ir „Telia Lietuva“ projektų valdymo ir paslaugų valdymo padalinių vadovu.

Socialinio tinklo „LinkedIn“ paskyroje T. Misevičius nurodo esantis Lietuvos IT vadovų klubo narys ir vienas šios organizacijos įkūrėjų.

IVPK yra elektroninių paslaugų portalo „Elektroniniai valdžios vartai“ tvarkytojas, atlieka ir valstybės informacinių technologijų paslaugų teikėjo funkcijas, užtikrina svarbiausių registrų rezervinių duomenų kopijų saugojimą, tvarko Lietuvos atvirų duomenų portalą.

Vadovo atrankos konkurso sąlygos numato, kad jam siūlomas 3,9–6,4 tūkst. eurų, o nuo 2024 metų – 7 tūkst. eurų, atlyginimas iki mokesčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS