Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“ | Diena.lt

JURBARKE DURIS ATVĖRĖ ATSINAUJINUSI „MAXIMA“

  • 2

Antradienį jurbarkiečiai pradėjo su džiugiomis naujienomis: duris po atnaujinimo atvėrė lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi S. Dariaus ir S. Girėno g. 66. Parduotuvėje bus išlaikomas aukštas aptarnavimo ir kokybės standartas, 80 proc. šviežio maisto asortimento sudarys lietuviškos kilmės produkcija, parduotuvėje nuo šiol veiks ne tik paprastos, bet ir savitarnos kasos.

Daugiau nei 461 kv. m parduotuvėje pirkėjai bus aptarnaujami 2 įprastose ir 2 savitarnos kasose. Į jurbarkiečių nuo seno pamėgtą parduotuvę buvo investuota 510 tūkst. eurų, o joje dirbs 15 prekybos tinklo komandos narių.

„Mūsų tikslas – nuolat gerinti klientų apsipirkimo patirtis investuojant į tinklo plėtrą ir atsinaujinimą visoje šalyje. Atsinaujinusi Jurbarko parduotuvė lankytojams pasiūlys greitesnį apsipirkimą bei platesnį asortimentą. Ypač didelį dėmesį skyrėme šviežių bandelių, duonos asortimentui. Praplėstas ir ne maisto prekių skyrius“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Vieno X parduotuvėje klientams bus pasiūlytas platesnis nei buvo šviežių bei šaldytų maisto prekių asortimentas, platus kepinių, buitinės chemijos pasirinkimas. Pirmąsias keturias parduotuvės darbo dienas pirkėjų laukia išskirtiniai pasiūlymai: 35 proc. nuolaida kavai ir arbatai, 30 proc. nuolaida makaronams ir kruopoms, 59 proc. nuolaida šviežio viščiuko broileriui bei kita. Rugsėjo 10-13 d. į „Ačiū“ kortelę grįš net 5 kartus didesnė suma – 5 proc. nuo pirkinių vertės.

Jurbarke šiuo metu veikia dvi prekybos tinklo parduotuvės. Atnaujinta parduotuvė – vienintelė X formato parduotuvė mieste, pirmą kartą duris atvėrusi 2000 m.

GALERIJA

  • Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“
  • Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“
  • Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“
  • Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“
  • Jurbarke duris atvėrė atsinaujinusi „Maxima“
„Maximos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Uau>>>idomu idomu

kiek konservuoto ozio klanui susimoka maxima uz visus nuopelnus.

..................

UAU>>> kaip mums tai įdomu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS