Kauno klinikų medikams – daugiau kaip 30 tūkst. eurų vertės „Senukų“ dovana | Diena.lt

KAUNO KLINIKŲ MEDIKAMS – DAUGIAU KAIP 30 TŪKST. EURŲ VERTĖS „SENUKŲ“ DOVANA

  • 18

Su šalyje vis labiau plintančiu virusu Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninėje Kauno klinikose kovoja beveik 6 tūkst. medikų bendruomenė. Siekdama ją apsaugoti, bendrovė „Kesko Senukai“ Kauno klinikas įsipareigojo aprūpinti būtiniausiomis apsauginėmis priemonėmis.

Bendra paramos suma sieks 31,3 tūkst. eurų.

„Visi suprantame, kokie svarbūs šiandieninėje kovoje su klastingu koronavirusu yra medikai. Senkant būtiniausių apsaugos priemonių atsargoms, nusprendėme nieko nelaukdami paremti Kauno klinikas taip reikalingomis priemonėmis – apsauginiais akiniais, antbačiais, vienkartinėmis pirštinėmis, apsauginiais kostiumais ir kt.“, – pranešime žiniasklaidai sako Elona Uckutė, „Kesko Senukai“ atstovė.

Anot jos, visos apsaugos priemonės jau yra nupirktos, dalis jų šį savaitgalį jau pristatytos į Kauno klinikas, pirmadienį ligoninę pasiekė antroji apsauginių priemonių siunta. Likusios apsaugos priemonės klinikas turi pasiekti kitą savaitę.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos verslas nelieka abejingas sudėtingos situacijos visame pasaulyje akivaizdoje ir remia šalies medikus. Gautos apsauginės priemonės skirtos visiems Kauno klinikų medikams, kurie dirba skubiosios pagalbos, intensyviosios terapijos ir visuose kituose skyriuose, kuriuose priimami ir bus gydomi COVID-19 užsikrėtę pacientai“, – sako Kauno klinikų generalinis direktorius prof. habil. dr. Renaldas Jurkevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Is Italijos

Koronavirusui reikia musu kuno kad galetu isgyventi. Jeigu virusas neras zmogaus kuno mirs. Tam kad virusas nerastu musu kuno, kiekvienas izoliuokites savo namuose. Pakentekite karantina dabar. Kuo greiciau sustabdysite virusa tuo greiciau vel galesite dziaugtis gyvenimu. Geriau karantinuotis visiema dabar, negu verkti del mirusiuju paskui.

Vytas

Maziau sudda malkit ir daugiau rankas plaukit. Esat vieni didziausiu murziu europoje neplaunantys ranku pries valgy.

Gera pradzia

Nesvarbu visa kita, SVARBU KAD KLINIKOS TURI! Dabar antras svarbus dalykas senukams, ne nemaziau vertingas dovanas padovanoti ir 2Klinikinei ligoninei + 3 ligoninei, ir visoms Kauno poliklinikoms!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS