„Kautra“ siekia įsigyti „Toks“ | Diena.lt

"KAUTRA" SIEKIA ĮSIGYTI "TOKS"

  • 0

Didžiausia Lietuvoje keleivių pervežimo bendrovė "Kautra" siekia įsigyti Andriejaus Paleičiko valdomą Tolimojo keleivinio transporto kompaniją ("Toks").

Bendrovės "Kautra" vadovas Linas Skardžiukas portalui 15min.lt teigė kol kas negalintis komentuoti sandorio ir žadėjo tai padaryti kitos savaitės pradžioje. Jis nepaneigė, jog sutartis jau pasirašyta.

Vienintelis "Toks" akcininkas ir valdybos pirmininkas A.Paleičikas portalui vz.lt sakė, kad įmonės dėl galimo įsigijimo derasi jau seniai.

"Mes vieni į kitus taikomės jau senai. Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Jei kas ir įvyktų galutinai, tai jau sužinotumėte. O tas interesas visuomet buvo. Tiek jų interesas "Toks" nupirkti, tiek mano - "Kautrą", tik mes to galutinio sprendimo niekada neprieidavome", - vz.lt teigė A.Paleičikas.

Konkurencijos taryba dar 2006 metais leido Kauno "Kautrai" perimti įmonę "Toks".

"Kautra" valdo Alytaus, Prienų, Vilkaviškio autobusų parkus, bendroves "Autoturas ir ko". Joje dirba 550 darbuotojų, ji veža keleivius 173 maršrutais Lietuvoje ir užsienyje, o per metus perveža apie 5 mln. keleivių.

"Toks" valdo Vilniaus autobusų stotį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS