„Kibernetinio pirmadienio“ akcija: „Ryanair“ siūlo skrydžius vos nuo penkių eurų | Diena.lt

„KIBERNETINIO PIRMADIENIO“ AKCIJA: „RYANAIR“ SIŪLO SKRYDŽIUS VOS NUO PENKIŲ EURŲ

  • 1

Pirmadienį pigių skrydžių aviakompanija „Ryanair“ paskelbė „Kibernetinio pirmadienio“ akciją, kurios metu bilietų kainos – vos nuo 5 Eur. Nemažas nuolaidas siūlo ir oro bendrovė „Wizz Air“.

„Ryanair“ akcija trunka iki vidurnakčio. Nuolaidos taikomos skrydžiams, kurie vyks gruodžio–kovo mėnesiais.

Iš Vilniaus oro uosto tik už 5 Eur galima nuskristi į Didžiąją Britaniją ir Norvegiją. Už 7.81 Eur nuskrisite į Austriją, už 9.99 Eur – į Vokietiją ir Ukrainą. 

Iš Kauno oro uosto vos už 5 eurus galima nuskristi į Didžiąją Britaniją, Vokietiją, Daniją. Už 9 eurus nuskrisite į Milaną Italijoje, už 9.99 – į Boloniją Italijoje ir Izraelį.

„Wizz Air“ skelbia Rožinio pirmadienio“ išpardavimą

Oro bendrovė „Wizz Air“ šiandien siūlo iki 30 proc.* nuolaidą atrinktiems skrydžiams. Kelionės laikas nėra ribojamas.

Žiemos sezonui prasidėjus „Wizz Air“ siūlo Lietuvos keleiviams pasinaudoti galimybe įsigyti bilietų itin žemomis kainomis.

Kartu su naujomis kryptimis iš Vilniaus į Eilatą ir iš Vilniaus į Londono Sautendo oro uostą aviakompanija iš viso iš trijų Lietuvos oro uostų dabar siūlo 28 maršrutus į 15 šalių.

Išpardavimas vyks iki gruodžio 2 d., pirmadienio, 23.59 val.

*iki 30 proc. nuolaida taikoma įskaitant mokesčius ir nepasirenkamas rinkliavas, tačiau neįtraukiant administravimo mokesčio. Šis pasiūlymas galioja atrinktiems skrydžiams gruodžio 2 d., iki 23.59 val. (Centrinės Europos laiku). Taip pat galioja tik užsakymams, atliktiems oro linijų bendrovės svetainėje wizzair.com arba per mobiliąją WIZZ programėlę. Kelionės laikas nėra ribojamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Svetlana

Domina bilietai įD.Britaniją vasario men.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS