„Klaipėdos nafta“ galutinai suformavo bendrovės valdybą | Diena.lt

„KLAIPĖDOS NAFTA“ GALUTINAI SUFORMAVO BENDROVĖS VALDYBĄ

Suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) ir naftos terminalų operatorės bendrovės „Klaipėdos nafta“ (KN) stebėtojų taryba trečiadienį paskyrė penktąjį valdybos narį – britą Ianą Bradshaw, kuris turi ilgametę pasaulinio dujų ir naftos verslo patirtį, praneša bendrovė.

„Klaipėdos naftos“ valdybą sudaro 5 nariai, iš kurių ne mažiau kaip 3 nariai turi būti nepriklausomi. Valdybos narius 4 metams renka ir atšaukia stebėtojų taryba. Paskyrus I. Bradshaw baigta formuoti KN valdyba, kurią taip pat sudaro jos pirmininkas Giedrius Dusevičius, nariai Mantas Bartuška, Dainius Bražiūnas bei Bjarkė Polsonas.

Bendrovės pranešime rašome, kad I. Bradshaw yra ilgametę vadovavimo patirtį sukaupęs profesionalas, prisidėjęs prie sėkmingo didelės vertės bei apimties projektų visame pasaulyje įgyvendinimo.

KN Stebėtojų tarybos pirmininkas Eimantas Kiudulas pabrėžė, kad į KN valdybą ieškota tokio kandidato, kuris savo kompetencija ir žiniomis galėtų reikšmingai prisidėti siekiant KN strateginių tikslų, tai yra, vystyti tarptautinius SGD projektus ir toliau plėsti Klaipėdos SGD terminalo vertės grandinę regione. Tam buvo skelbiamas konkursas, kuriame dalyvavo per 30 kandidatų ne tik iš Lietuvos, bet ir visos Europos.

Paskirtasis KN valdybos narys I. Bradshaw daugiau nei 20 metų dirbo su tarptautiniais „Shell“ projektais, buvo bendrovės „Shell International Exploration and Production“ verslo vystymo direktorius.

I. Bradshaw taip pat dirbo tarptautinėje dujų ir naftos bendrovėje „BG Group“, kurioje ėjo įvairias vadovaujamas pareigas, o pastaruosius trejus metus buvo bendrovės „Trans Adriatic Pipeline AG“ vykdomuoju direktoriumi bei vadovavo įvairių energetikos projektų plėtrai Pietų Europoje.

GALERIJA

  • Ian Bradshaw
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mumu

Noriu tokio atlyginimo. nors puse.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS