„Klaipėdos nafta“ gavo tarptautinį apdovanojimą | Diena.lt

„KLAIPĖDOS NAFTA“ GAVO TARPTAUTINĮ APDOVANOJIMĄ

  • 2

Lenkijoje, Gdansko mieste vykusioje 5-ojoje didžiausioje transporto platformoje „Transport week“ AB „Klaipėdos nafta“ įteiktas sertifikatas,  kuriuo bendrovės įgyvendintas suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo projektas pripažintas vienu iš 8 svarbiausių transporto sektoriaus projektų Baltijos jūros regione.

Sertifikato steigėjas „Baltic Transport Journal“ pažymi, jog bendrovė yra viena iš tų, kurios brėžia tendenciją regione drąsa, pažangiomis idėjomis, sprendimais ir projektais bei turi įtakos rinkos standartams, palengvinantiems viso regiono augimą ir plėtrą transporto ir logistikos srityje.

„Mūsų bendrovė, įgyvendinusi SGD terminalo projektą ir sėkmingai vykdanti jo operatorės funkcijas, nominuota už tai, jog sukėlė savotišką Baltijos dujų rinkos perversmą vieno laivo įplaukimu į regioną. Šio terminalo atsiradimo poveikis jaučiamas visose industrinėse grandyse: tiek dujų sektoriuje, tiek ir transporto bei logistikos srityse. Tolimesnė šio terminalo veiklų plėtra susijusi būtent su transporto ir logistikos išvystymu Baltijos regione ir gamtinių dujų panaudojimu laivyboje, antžeminiame transporte bei šildymui“, - pažymi Mantas Bartuška, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

AB „Klaipėdos nafta“ ir jos įgyvendintas SGD terminalo projektas jau ne pirmą kartą sulaukia tarptautinio pripažinimo. Šiemet bendrovė gavo Europos dujininkų apdovanojimą už „Metų projektą“, taip pat „Nasdaq“ akcijų biržos investuotojų yra pripažinta kaip „Didžiausią pažangą pasiekusi bendrovė“.

GALERIJA

  • „Klaipėdos nafta“ gavo tarptautinį apdovanojimą
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klops.ru

50 000tukst darbuotoju Kaliningrado prekybos uoste, gali atleisti ,del sumazejusiu kroviniu.

opa

Apdovanojimą greičiausiai už tai, kad sėkmingai jau eilę metų dusina klaipėdiečius naftos smarve, o už tai - nieko... Mūsų vietos valdžiai dzin.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS