„Lidl Lietuva“ pristato lojalumo programėlę „Lidl Plus“ | Diena.lt

„LIDL LIETUVA“ PRISTATO LOJALUMO PROGRAMĖLĘ „LIDL PLUS“

  • 9

Lietuvoje esančių „Lidl“ parduotuvių lankytojai nuo šiol galės sutaupyti dar daugiau, nes prekybos tinklas pristato nuolaidų ir išskirtinių pasiūlymų programą „Lidl Plus“. Tai – „Lidl“ lojalumo programėlė, skirta išmaniesiems telefonams. Ją parsisiuntę pirkėjai „Lidl“ parduotuvėse galės sutaupyti dar daugiau ir gaus kitų papildomų naudų.

„Mums svarbu, kad pirkėjai „Lidl“ parduotuvėse gautų geriausią kokybės ir kainos santykį, apsipirktų greitai ir patogiai. Naujoji mūsų lojalumo programėlė „Lidl Plus“ sujungia šias savybes į vieną išmanų įrankį, jau sulaukusį didelio populiarumo kitose šalyse. Džiaugiamės, galėdami pristatyti šią lojalumo programėlę ir savo pirkėjams Lietuvoje.  Tikime, kad jau netrukus ji atsiras daugelio mūsų pirkėjų telefonuose, nes jos teikiamas naudas bus galima patirti kiekvieno apsipirkimo metu“, – sako Radostin Roussev-Peine, „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius.

Norint pasinaudoti išskirtinėmis „Lidl Plus“ naudomis, pirkėjams nereikės turėti fizinės lojalumo kortelės, nes ji, kartu su visomis papildomomis naudomis, bus integruota į mobiliąją lojalumo programėlę „Lidl Plus“. Ją nemokamai galima atsisiųsti į bet kurį išmanųjį įrenginį iš „App Store“ arba „Google Play“ programėlių.

„Lidl Plus“ veikimo principas yra paprastas – kiekvienas programėlės naudotojas turės unikalų QR kodą, tapsiantį jo lojalumo kortele.

„Lidl Plus“ veikimo principas yra paprastas – kiekvienas programėlės naudotojas turės unikalų QR kodą, tapsiantį jo lojalumo kortele. Būtent ją reikės nuskenuoti „Lidl“ parduotuvės kasoje atsiskaitymo metu, norint pasinaudoti visomis suteikiamomis naudomis.

„Lidl“ nuotr.

Pavyzdžiui, kas savaitę „Lidl Plus“ lojalumo programėlės naudotojų lauks nauji kuponai. Norint šiais kuponais pasinaudoti, juos reikės aktyvinti ir apsipirkimo metu nuskaityti „Lidl Plus“ lojalumo kortelę kasoje. Kadangi kuponai yra vienkartiniai, po panaudojimo jie bus pašalinti iš programėlės.

Taip pat kiekvieną savaitę „Lidl Plus“ lojalumo programėlėje bus galima rasti vis naujų, ypatingų pasiūlymų. Tai yra daugkartiniai pasiūlymai, kuriems aktyvacija nėra reikalinga – tereikės nuskaityti „Lidl Plus“ kortelę kasoje.

Nuo staigmenų iki skaitmeninių kvitų

Apsipirkus „Lidl“ parduotuvėje ir panaudojus „Lidl Plus“ lojalumo programėlę, naudotojo lauks staigmena – jis galės dalyvauti „Trink ir laimėk“ žaidime. Pirkėjas į savo programėlę gaus virtualią kortelę, kurią nutrynus, jo „Lidl Plus“ aplikacija bus papildyta specialiais kuponais ir nuolaidomis.

Papildomai, „Lidl Plus“ lojalumo programėlėje yra įdiegta parduotuvių paieškos funkcija, tad pirkėjai galės lengvai rasti visas prekybos tinklo parduotuves. Be to, vienoje vietoje prieinami bus ir visi savaitiniai bei teminiai kainų leidiniai.

„Lidl“ nuotr.

Galiausiai, po kiekvieno naudotojo apsipirkimo, penkerius metus bus saugomas skaitmeninis apsipirkimo kvitas. Ši funkcija padės sekti savo išlaidų istoriją, o, pavyzdžiui, prireikus grąžinti įsigytą prekę, visuomet žinosite, kur galite rasite apsipirkimo kvitą.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba daugiau nei 2,5 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 59 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje bei Druskininkuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Tokių prigramėlių dėka renka duomenys apie žmogų.Tuo pačių gerai uždirba tie kurie sugalvoja tas visokias programėles.Kuo mažiau naudokitės tomis programėlėmis ,užtenka nieko neveikiant skaičiuoti didelias pajamas.Programišių pelnas nesuprantate koks didelis.

Robertas

Programėlė yra niekinė,išparduoda nelikvidus arba prekes kurių niekas nepertka.

Monika

Koks įdomus pirkėjų skirstymas į turinčius išmaniuosius telefonus ir dėl suprantamų priežasčių jų neturinčius. Aišku ,kad pirmieji pranašesni- taikykite jiems kuo daugiau nuolaidų, padidės ir taip ilgos eilės Jūsų parduotuvėse . Tą jau patyrėme pirmąją LIDLPLUS taikymo dieną ka buvoi visai užmiršti reikalavimai laikytis atstumų eilėje- svarbu apyvarta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS