„Lietuvos geležinkeliai“ paskelbė direktoriaus pavaduotojo konkursą | Diena.lt

„LIETUVOS GELEŽINKELIAI“ PASKELBĖ DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO KONKURSĄ

  • 1

Valstybės valdoma bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ ieško naujo generalinio direktoriaus pavaduotojo ir Krovinių vežimo direkcijos vadovo, kuris pakeistų nuo antradienio atleistą Stasį Gudvalį.

Įmonė antradienį paskelbė konkursą į šią pareigybę - paraiškų laukiama iki sausio 9 dienos.

Konkurso sąlygose nurodoma, kad kandidatai turi turėti ne mažesnę nei 5 metų sėkmingą vadovavimo patirtį, būti nepriekaištingos reputacijos, mokėti anglų ir rusų kalbas.

„Lietuvos geležinkelių“ vadovo pavaduotoju vietoj atleisto Alberto Šimėno antradienį pradėjo dirbti buvęs naftos krovos bendrovės „Klaipėdos nafta“ administravimo direktorius Gerimantas Bakanas. Jis pasirinktas be konkurso.

„Lietuvos geležinkelių) vadovas Mantas Bartuška pirmadienį teigė, kad G.Bakaną be konkurso pasirinko, nes krizę išgyvenančiai įmonei reikėjo greitai rasti tinkamą žmogų. Be to, jis tikino, kad pasitiki G.Bakanu.

Nuo antradienio įmonėje nebedirba šalių susitarimu atleisti buvusio įmonės vadovo Stasio Dailydkos dešiniąja ranka laikytas jo pavaduotojas A.Šimėnas bei S. Gudvalis, kuriam dar 2013 metais buvo pareikšti įtarimai piktnaudžiavimu Specialiųjų tyrimų tarnybos tyrime dėl galbūt neskaidrių didelės vertės geležinkelių remonto ir statybos konkursų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Senai reikejo tokius antikvarinius tarybinius gudvalius mesti lauk,,...kol visos gimines neaprupins finansiskai, taip ir sedes i savo kede isikabine.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS