Lietuvos paštas ketina įsigyti kurjerių ir laiškininkų IT sistemą | Diena.lt

LIETUVOS PAŠTAS KETINA ĮSIGYTI KURJERIŲ IR LAIŠKININKŲ IT SISTEMĄ

Lietuvos paštas ketina įsigyti kurjerių ir laiškininkų IT sistemą, pagrįstą transakcijų valdymu, ir jos plėtojimo paslaugų.

Numatyta, kad bendra sutarties kaina siektų 9,075 mln. eurų (su PVM).

Kaip nurodoma centriniame viešųjų pirkimų portale paskelbtoje techninėje pirkimo specifikacijoje, sistema turi padidinti kurjerių ir laiškininkų veiklos matomumą, įgalinti stebėseną ir teikti duomenis, kad būtų padidintas jų veiklos efektyvumas.

„Sistema turi padidinti klientų pasitenkinimą ir pagerinti klientų aptarnavimo proceso kokybę, padidinti veiklos procesų efektyvumą, siekiant atlikti daugiau užduočių per darbo dieną, stiprinant kurjerių ir laiškininkų veiklos koordinavimą, mažinant žmogiškųjų klaidų kiekį“, – teigiama dokumente.

Pasak bendrovės, sistema turi užtikrinti galimybes didinti klientų pasitenkinimą teikiant aukštesnės kokybės paslaugas bei plėtojant šiuolaikiškos, inovatyvios bendrovės įvaizdį.

Pasiūlymus tiekėjai gali teikti iki vasario 1 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ką jūs

galit normaliai įsigyt jeigu suprastinot klijentų aptarnavimą ir aptarnavimo kokybę bei erdves? Keiskit visą darbo organizavimo sistemą, išvarykit iš gerų vietų 'blatnus' ir,, parašiutistus''(nuleistus iš viršaus) ir tik paskui kažkokią IT sistemą pirkit. Žinant mūsų Lietuvą galima spėti kad bus nupirkta ne tik šlamštas bet ir iš skirtų tam pinigų pusė bus pavokta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS