Lietuvos paštas užbaigė Mobilaus laiškininko projektą | Diena.lt

LIETUVOS PAŠTAS UŽBAIGĖ MOBILAUS LAIŠKININKO PROJEKTĄ

Antradienį užbaigtas trejus metus trukęs Mobilaus laiškininko projektas – darbą pradėjo paskutiniai 55 laiškininkai.

Lietuvos paštas praneša, kad nemokamai dėl pašto paslaugų į namus išsikviesti mobilų laiškininką nuo šiol galės Kauno, Trakų, Elektrėnų, Jonavos, Kaišiadorių, Vilniaus ir Šiaulių rajono gyventojai. Kitose Lietuvos kaimiškose vietovėse jau dirba 385 mobilūs laiškininkai, kurie pas gyventojus į namus atvyksta sunkiai pravažiuojamiems kaimo keliukams pritaikytais „Dacia Sandero“ tarnybiniais automobiliais.

„Užbaigę šį projektą, koncentruosimės į logistikos centro statybas ir aptarnavimo kokybės gerinimą“, – pranešime cituojama Lietuvos pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė.

Pasak jos, kaimiškų vietovių laiškininkai nuo šiol važinėja naujais tarnybiniais automobiliais, užsakymus priima planšetėse, su savimi vežiojasi nešiojamuosius čekių spausdintuvus.

Taip pat skelbiama, kad mobilūs laiškininkai, kitaip nei laiškininkai tuose rajonuose anksčiau, nuo šiol dirba visu etatu, padidėjo ir jų atlyginimas.

Kaip ELTA jau rašė, dėl Mobilaus laiškininko projekto Lietuvos paštas vasarį planavo atleisti 84 darbuotojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

senjoras

Mes jau šitą pragyvenom-prie okupanto taip ir buvo dar papildyti kultūros namai su biblioteka...kaip visada buvo blogų dalykų bet ir geru

Nesamone

Jeigu miestelyje apie 1000 gyventoju- turi buti normalus pastas! , ambulatorija su gydytoju ir vaistinele, mokykla 8 -mete, vaiku darzelis, parduotuve, ir autobusas 5 kartus kursuojantis i rajono,apekrities centrus! Va tuomet ir bus geroves valstybe prezidente ,premjere!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS