„MOGYI“ saulėgrąžos – viena populiariausių prekių Lietuvoje | Diena.lt

„MOGYI“ SAULĖGRĄŽOS – VIENA POPULIARIAUSIŲ PREKIŲ LIETUVOJE

  • 9

Vakar jau aštuntą kartą vykusioje tradicinėje „Populiariausios prekės“ apdovanojimų ceremonijoje buvo atskleistos populiariausios prekės Lietuvoje.

Įvairiuose kategorijose populiariausiomis buvo pripažintos 52 skirtingų gamintojų bei tiekėjų prekės, tarp jų – ir skrudintos, nelukštentos saulėgrąžos „MOGYI“.

(Nuotraukoje – Marius Amdur)

„Apdovanojimai, žinoma, visada pamalonina. Džiugu, kad „MOGYI“ produktų, kuriuos į Lietuvos rinką įvedėme prieš dvidešimt metų, populiarumas neblėsta, o tik auga. Vertindami pirkėjų poreikius reguliariai plečiame asortimentą. Neseniai į parduotuves atkeliavo nauji MOGYI produktai – įvairių skonių saulėgrąžos – su krapais, paprika ir pipirais, taip pat saldūs, karamelizuoti kukurūzai „Caramoon“ ir kiti produktai. Tikiuosi, jie taip pat greitai įsitvirtins populiariausių gretose“ , – sako „MOGYI“ produktų tiekiančios įmonės vadovas Marius Amdur.

Renginį organizuojanti Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) populiariausias prekes išrenka visiems suprantama ir paprasta tvarka – nuo metų pradžios asociacija skaičiuoja, ką pagal prekybininkų duomenis žmonės pirko dažniausiai. Nėra jokių komisijų, viską nulemia tik žmonių pasirinkimas, kuris atsispindi pardavimuose.

GALERIJA

  • „MOGYI“ saulėgrąžos – viena populiariausių prekių Lietuvoje
  • „MOGYI“ saulėgrąžos – viena populiariausių prekių Lietuvoje
  • „MOGYI“ saulėgrąžos – viena populiariausių prekių Lietuvoje
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Buvo skanios

As

Skanu mogi

Antanas

Pacios geriausios saulegrazos zaliam pakely ir naujas ragavau, super gero skonio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS