Net ir suplėšytas bilietas atnešė „Peugeot 5008“ | Diena.lt

NET IR SUPLĖŠYTAS BILIETAS ATNEŠĖ „PEUGEOT 5008“

  • 5

„Teleloto“ vasaros žaidimams artėjant į pabaigą, loterijos atstovybėje pasveikinta rugpjūčio mėnesio automobilio „Peugeot 5008“ laimėtoja Jadvyda iš Aukštadvario.

83-ejų senjorė – aistringa „Teleloto“ gerbėja, bilietus perkanti kiekvieną savaitę.

„Žaidžiu kiekvieną sekmadienį, bet net nedideli laimėjimai, užbraukus kampus ar eilutę, pasitaiko retokai. Dėl to automobilio laimėjimas buvo visiškai netikėtas“, – pasakojo vis dar nustebusi žaidėja.

Laimėtoja sakė, kad sekmadienį žiūrėjo „Teleloto“ laidą ir kai skelbiant automobilio laimėjimus, išgirdo savo bilieto numerį, manė, kad blogai nugirdo.

„Buvau tikra, jog blogai išgirdau, todėl nuskubėjau pas kaimynę, kad kartu pažiūrėtume laidos įrašą internete. Net ir dar kartą išgirdusi savo bilieto numerį vis dar negalėjau patikėti, kad taip pasisekė“, – džiaugėsi Jadvyda.

Visgi, moters istorija neapsiėjo be kuriozų. Įsitikinusi laimėjimu, Jadvyga suplėšė laimingą bilietą.

„Perku keletą bilietų kiekvienam žaidimui ir nelaimingus visada suplėšau. Taip apsidžiaugiau laimėjimu, kad net negalvodama sudėjau visus bilietus į krūvą ir suplėšiau į aštuonias dalis. Net ne į dvi ar tris, o – į aštuonias. Tik po kelių minučių supratau, kad suplėšiau ir laimingąjį bilietą. Teko suklijuoti ir tikėtis geriausio“, – juokėsi laimėtoja ir sakė, jog bilieto suplėšymas pridėjo papildomo jaudulio.

Atsiimdama automobilio raktelius, Jadvyga vis dar sunkiai valdė emocijas ir teigė nežinanti, kas vairuos laimėtą „Peugeot 5008“ – ji pati ar kartu atvykusi dukra.

Patikėjusi savo sėkme, žaidėja žadėjo pirkti dar daugiau „Teleloto“ bilietų – gal sulauks dar didesnių laimėjimų ir dar kartą nusijuokė, kad net suplėšytas bilietas gali atnešti automobilį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Klaipeda

Ka jau neperka TL Biletu ????????

...

"Suplėšytas bilietas = sudaužytas auto".

xser

Lotelita pasielge istiesu graziai .Sveikinu senole !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS